سلام،دکتر بخاطر کمخونی بهم گفت یه دوره دوماهه مصرف کن،دوره ت تموم شد دیگه لازم نیست که بگیری...ولی با مصرفش ریزش موهام خیلی بهتر شد و به محض قطع کردنش باز ریزش گرفتم،الان باز گرفتم و دارم یه هفته س مصرف میکنم،با توجه به اینکه دوز آهنش بالاس،اتفاقی میفته؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ماه ۸ام بارداری هستم کم خونی دارم دکتر این قرص رو دادن هر ۱۲ ساعت یه دونه بخورم شما هموگلوبین خ ...
با ی دکتر دیگه م مشورت کن اهن زیادی سبب زردی نوزاد بعد تولد میشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
فقط اگه آهن بدنت اندازه باشه ولی باز قرص بخوری یبوست میاره
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
نه عوارضی نداشته یک بسته دکتر بهم داده بود فکر کنم خودمم یکی دیگه خوردم الانم دوباره گرفتم ولی من مرتب نمیخورم یادم میره مثلا دو روز درمیون یادم میفته ، تا اونجا که میدونم اکثر خانوما میخورن ضرری نداره
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍