2777
2789

سلام،دکتر بخاطر کمخونی بهم گفت یه دوره دوماهه مصرف کن،دوره ت تموم شد دیگه لازم نیست که بگیری...ولی با مصرفش ریزش موهام خیلی بهتر شد و به محض قطع کردنش باز ریزش گرفتم،الان باز گرفتم و دارم یه هفته س مصرف میکنم،با توجه به اینکه دوز آهنش بالاس،اتفاقی میفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه ۸ام بارداری هستم کم خونی دارم دکتر این قرص رو دادن هر ۱۲ ساعت یه دونه بخورم شما هموگلوبین خ ...

با ی دکتر دیگه م مشورت کن اهن زیادی سبب زردی نوزاد بعد تولد میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

با یبوستش چکار میکنید خیلی یبوست میده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

فقط اگه آهن بدنت اندازه باشه ولی باز قرص بخوری یبوست میاره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان چند دوره مصرف کردین؟هیچ عوارضی نداشت؟

نه عوارضی نداشته یک بسته دکتر بهم داده بود فکر کنم خودمم یکی دیگه خوردم الانم دوباره گرفتم ولی من مرتب نمیخورم یادم میره مثلا دو روز درمیون یادم میفته ، تا اونجا که میدونم اکثر خانوما میخورن ضرری نداره

پس الان ک یبوست ندارم،ینی هنوز نیاز دارم؟

احتمالا ولی حتما از دکترت بپرسی بازم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍