2777
2789
عنوان

سونوی لگن نوزاد

1826 بازدید | 10 پست

من ماه آخر بارداری دخترم بریچ بوده ی بار هفته ۳۴ ک ۳۷ درست شده و یه بار هم چند روز مونده ب زایمان بریچ شده بود (تا ۳۹ سفال بود) کسی ب من نگفته سون ی لگن بدم.

من دیروز ی چیزی خوندم خیلی ترسیدم با پای بچم ور رفتم الان ۴ ماه هست از لگن سمت راستش صدای تق اومد(وقتی پاشو از هم باز میکنم میارم پایین این صدا رو میده) از دیروز تا حالا ولی درد و گریه نداره 😭

خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه منو.

سونو الان تشخیص میدن؟؟؟

خیلی دار میترسم 

برای حال خوب هم دعا کنیم 💚 

از چیزایی که گفتید اصلا سر درنمیارم، ایشالا چیزی نیست، امروز ببرید دکتر چک کنه بهتره، خیالتونم راحت میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نوزادم همین بود پاش تق صدا میداد دکتر گفتش که پاشو باز کن لاش بتلش بزار گم کم بزرگ شه جا می افته خودش برای زایمان بوود برای من برای احتیاط رفتم سونو گفت هیچی نیست صدام قطع شده دکترم آب پاشی کرد😂نگران نباش ببرش دکتر سنو مینویسه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
سلام استارتر میگم شما بارداری درسته ک میگن دیگ غربالگری نمیکنن

ن من زایمان کردم .

نه هنوز انجام میدن انگار.

یکی از اشناهامون رو چن شب پیش دیدم گفت انجام داده

چرا مگ؟

برای حال خوب هم دعا کنیم 💚 
ن من زایمان کردم . نه هنوز انجام میدن انگار. یکی از اشناهامون رو چن شب پیش دیدم گفت انجام داده چر ...

اخهشنیدم میگن دیگ ممنوع شده غربالگری برا ک بچه رو سقط نکنن و جمعیت زیاد بشه

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند