۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1759 عنوان از دیشب تا الان 269 بازدید | 6 پست خوابم نبرده کلافه شدم ،کلا خوابم بهم ریخته شبا بیدارم صبحا میخوابم تا ظهر بعد مامانم فکر میکنه من ۲۴ ساعته خوابم همش غر میزنه چقد تو میخوابی هر چی هم میگم شبا خوابم نمیبره باور نداره هی میگه نکنه مریضی گرفتی همش میخوابی 😐😐😐 چه قرصی خوابو تنظیم میکنه ؟ خسته شدم از شب بیداری 1402/05/26 | 06:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 24511 مثل چی درکت میکنم الان که ازدواج کردمم همینممن یه مدت ساعت ده شب ملاتونین خوردم سر ساعت ۱۲ خوابم میبرد خیلی خوب بود دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...
۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1759 مثل چی درکت میکنم الان که ازدواج کردمم همینم من یه مدت ساعت ده شب ملاتونین خوردم سر ساعت ۱۲ خوابم م ... هی آرزومه بخوابم ولی نمیشه . عوارض نداره این قرص؟ بعد تا چند وقت خوردی ؟
mamiii_hosna عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1800 امروز تا شب نخواب . شب ساعت ده . از بی خوابی مردی چ برسه ب اینک بخوابی
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 24511 هی آرزومه بخوابم ولی نمیشه . عوارض نداره این قرص؟ بعد تا چند وقت خوردی ؟ نه بزن تو نت این قرصه هورمون ملاتونین مغزو افزایش میده دو ساعت قبل خواب بخوری به موقع خوابت میبرهمن یه مدت اندازه دو ماه خودم گرفتم خوردم قشنگ ۱۲ میخوابیدم تا ۸ صبح بعد قطعش کردم ترسیدم عادت کنم بهش الان به این روز افتادم دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...
۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1759 امروز تا شب نخواب . شب ساعت ده . از بی خوابی مردی چ برسه ب اینک بخوابی باشه اگه بتونم خودمو تا شب نگه دارم 😂 چون چند بار خودمو نگه داشتم که مثلا نخوابم تا خوابم تنظیم بشه ولی بعد ناهار سنگین میشدم چشمام میرفت
۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1759 نه بزن تو نت این قرصه هورمون ملاتونین مغزو افزایش میده دو ساعت قبل خواب بخوری به موقع خوابت میبره ... ممنون عزیزم. ببینم اگه تا چند روز ادامه پیدا کنه میرم میخرم