2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان

269 بازدید | 6 پست

خوابم نبرده کلافه شدم ،کلا خوابم بهم ریخته شبا بیدارم صبحا میخوابم تا ظهر  بعد مامانم فکر میکنه من ۲۴ ساعته خوابم همش غر میزنه چقد تو میخوابی هر چی هم میگم شبا خوابم نمی‌بره باور نداره هی میگه نکنه مریضی گرفتی همش میخوابی 😐😐😐 چه قرصی خوابو تنظیم میکنه ؟ خسته شدم از شب بیداری

مثل چی درکت میکنم الان که ازدواج کردمم همینم

من یه مدت ساعت ده شب ملاتونین خوردم سر ساعت ۱۲ خوابم میبرد خیلی خوب بود

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

مثل چی درکت میکنم الان که ازدواج کردمم همینم من یه مدت ساعت ده شب ملاتونین خوردم سر ساعت ۱۲ خوابم م ...

هی آرزومه بخوابم ولی نمیشه . عوارض نداره این قرص؟ بعد تا چند وقت خوردی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی آرزومه بخوابم ولی نمیشه . عوارض نداره این قرص؟ بعد تا چند وقت خوردی ؟  

نه بزن تو نت این قرصه هورمون ملاتونین مغزو افزایش میده دو ساعت قبل خواب بخوری به موقع خوابت می‌بره

من یه مدت اندازه دو ماه خودم گرفتم خوردم قشنگ ۱۲ می‌خوابیدم تا ۸ صبح بعد قطعش کردم ترسیدم عادت کنم بهش الان به این روز افتادم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

امروز تا شب نخواب . شب ساعت ده . از بی خوابی مردی چ برسه ب اینک بخوابی 

باشه اگه بتونم خودمو تا شب نگه دارم 😂 چون چند بار خودمو نگه داشتم که مثلا نخوابم تا خوابم تنظیم بشه  ولی بعد ناهار سنگین میشدم چشمام میرفت