2777
2789

شوهرم خیلیییی بریز بپاش میکنه

هرچیم میگم انگار دارم غرغر بیخود میکنم سرش

خیلیم سعی میکنه بهونه دستم نده ولی بازم یه حموم میره همه جا رو خیس میکنه، یا یه دست بشوره کل سینک و اطرافش خیسسس میشه، مسواک بزنه همینطور

موقع غذا که دیگه نگم... لباساش و سه بار بپوشه انگار کهنه شده

چه کنممممم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله من که درثت نشد منم روز به روز حمالتر شدم .همشم خانواده اش غر میزنن که چرا خونه و حیاط و انقدر شلوغ میکنه.منم هی میرم جمع میکنم و تمیز میکنم و وسایل خیلی سنگین وجابه جا میکنم .بازم دو روز بعد همه چی همونجور میشه و بد از همه اینه که انتظار دارن همه که من تمیز کنم گنداشو.. وقتیم بگم من حمال شدم میگه غر میزنی......نکن دوست من شلوغکاریاشو بذار خودش جنع کنه .وگرنه چهار روز دیگه مثل من میشی که همه ازت انتظار دارن که انگاری وظیفتو انجام ندادی

ماله من که درثت نشد منم روز به روز حمالتر شدم .همشم خانواده اش غر میزنن که چرا خونه و حیاط و انقدر ش ...

وااااای نههه من اصلا خانواده شوهرم بهمون کار ندارن ولی خودش کفریم کرده واقعا موندم چیکار کنم دیگه میخوره میریزه میپاشه دست خودشم نیست انقددددد غرغر کردم که خودشم یکم میترسه ولی انگار شلوغی تو خونشه