2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک ی نظری راهنمایی چیزی بدید🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی به شرایط داره. ولی کلا چه اشکالی داره بلاخره اونا که جدادشدن 

اره دقیقا 

بد تو بچگی با هم بودن 

وقتی جدا شدن و دختره خودش رابطس و حسی نداره 

چرا نخوامش 

از پسره خوشم میاد فقط دلم ی ذره ی جوری بود 

همش با خودم میگن دختره ک راضیه کلا کاری نداره  رابطه ام ک چند ساله تموم شده منم دختره رو جز مدرسه جایی نمیبینم مگر اینکه دوست مشترکمون بیاد بریم بیرون اونم گهگداری وگرنه خارج از مدرسه ی پیامم بهم نمیدیم اگر بدیم من ب دختره میدم 

۱۲، ۱۳ که خاله بازی بوده

الان من ۱۸ دختره از من ی سال کوچیک تره ۱۷ 

پسره ۲۰،۲۱ دانشجوهه حسابداریه 

بد وقتی رابطه تموم شده کلا چرا اخه شانس ندم 💔☹️☹️

ب قول شما خاله بازی بوده واقعا بچه بودن 

شانس بدم نه؟؟

جدددی  حالا پسره بهم پیام داد من خرخری ب دختره گفتم  دیگه چیزی نمیگم بهش وقتی جدا شدن لز ...

بله خود دختره اگه فهمید و ناراحت شد دلیل ناراحتیش موجه نیست چون خودش الان وارد رابطه شده اون آقا که نمیتونه تک و تنها بمونه

بله خود دختره اگه فهمید و ناراحت شد دلیل ناراحتیش موجه نیست چون خودش الان وارد رابطه شده اون آقا که ...

دوسال با یکی بود دختره قبل دو سالم با کسای دیگه 

الان کاته اما خب کلا رابطه تموم شده 

فقط ته دلم ی جوریه بد اینکه از پسره ام خوشم میاد💔☹️

ولی پسره سنش فعلا پایینه خودت رو سر سنگین بگیر کامل وا نده اگه قصدش ازدواجه باباش آشنا شو

نه پسره وفادار و خیلی غیرتیه 

ببینه خوبی پات وای میسته 

میگم بشناسمش حالا بد راجب ازدواج اینا بگم الان زوده 

اما خب خیلی ب دلم نشسته 👀👀اره حواسم هست وا نمیدم 

چرا پس خیلیاااا میگن نه شک تو دل آدم میندازن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔

عزیزم به حرف دلت گوش کن وقتی چند ساله از رابطه شون گذشته دلیلی نداره اون آقا یا شما خودتونو محدود کنید دوستتم ک عاشق سینه چاکش نبوده و بش خیانتم کرده پس دیگه حرفی نمیمونه فقط مطمئن شو ک پسر خوبیه و هدفش سواستفاده نیست

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم به حرف دلت گوش کن وقتی چند ساله از رابطه شون گذشته دلیلی نداره اون آقا یا شما خودتونو محدود کن ...

نه اون زمان میگه براش خیلی گریه کردم اما الان مطمعنم حسی نداره شاید ی ذره ناراحت بشه شاید   

اما خب تموم شده همه چی بینشون 

ممنونم ازت 

آشنا میشم با پسره پس 🥺

مرسی قشنگم 

نه اون زمان میگه براش خیلی گریه کردم اما الان مطمعنم حسی نداره شاید ی ذره ناراحت بشه شاید  &nbs ...

خواهش گلم ان شالله بهترینا برات پیش بیاد نمیگم به دوستات مارو بزن ولی همیشه الویت زندگیت خودت باشی از دوست هیچی برا آدم درنمیاد حالا نه تو این قضیه همه جا سعی کن رو دوست حساب باز نکنی و برات مهم نباشن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
خواهش گلم ان شالله بهترینا برات پیش بیاد نمیگم به دوستات مارو بزن ولی همیشه الویت زندگیت خودت باشی ا ...

اره دقیقا 

درسته این دوستم همه چیزمو میدونه ولی ما فقط تو مدرسه همو میبینیم من پیام ندم اون نمیده دلسوز هست اما خی صمیمی نیستیم 

بیرونم وقتایی ک دوست مشترکمون هست باهم میریم وگرنه تا من پیام ندم بهش اون نمیده 

وقتی اونقدرم صمیمی نیستم چرا از پسری ک ازش خوشم میاد دیت بکشم 

دوست واقعا بی فایدس 

میدونم عزیزم 

ممنونم ازززززززززت❤️🥺