2777
2789

اگه شما باشید با اکس هفت هشت سال قبل دوستتون وارد رابطه میشید؟؟

دوستتون خودش تو رابطه باشه و اون شخص سابق حتی ی ذره ام براش مهم نیست و خود دوستتون باعث آشنایی شده باشه 

من تازه فهمیدم پسره قدیم با اون بوده جفتشونم میگن بچه بودیم اون موقع الان فرق داره هر دو عاقل شدیم و..

قضاوت نکنید نظر بدید فقط

منظور از دوست ی دوست عادیه نه رفیق صمیمی و فابم

سلام عزیزم🌹🌹

ظاهرا شما تصمیم تون رو گرفتید؛ فقط چند نکته می مونه:

١. قوانین طبیعت نقص ناپذیرند و خوشبختانه یا بدبختانه تمام قوانین دینمون بخواید نخواید مثل قوانین طبیعت عمل کردند، می کنند و خواهند کرد👈پس دوستی با نامحرم اشتباه محضه! (اینو کسی میگه که خدا چهل سال اونو مثل حضرت یوسف از تمام زلیخاهای زندگی حفظش کرده) حالا که نمی تونید ول کنید و لابد چیزی تو آقا پسره دیدید نیتتان رو روی ازدواج بزارید و جدی جدی بهش فکر کنید و زیر ذره بین استانداردهای زندگیتون (البته اگه دارید) ببرید. اگه استاندارد زندگی ندارید بشینید قشنگ فکر کنید و بنویسید که چه خانومی اگه باشم روی قوانین طبیعت که همون قوانین خدا باشه، هستم. (البته جمله غربی ها میشه چه خانومی باشم اونوقت از خودم راضی هستم). 

٢. نداشته های خودتون رو از آقا پسر حالا یا با زور یا با آه و ناله نگیرید و با خواسته های نامعقول (که ٩٩ درصد تو سایت می بینیم) بیچاره اش نکنید و بعد هزار تاپیک ننه من غریبم بزنید. هیج وقت تو اینجور تاپیکها نظر ندادم چون غالبا خود دخترخانمها مقصرند؛ خودشون خودشون رو نمی تونند تحمل کنند اونوقت از یه آدمی که تازه از راه رسیده با فرهنگ و رفتارهای اجتماعی بسیییار متفاوت توقع ققنوس زندگی دارند🤦‍♀️

می دونید چرا زندان انفرادی شکنجه هست؟ 

چون تنها جایی که آدم مجبوره خودش رو تحمل کنه..... 

٣. کلماتی مثل عزیزم و.... اصصصصلا نگید چون احساسات بدون هدف میاد جلو و شناختتون رو خراب می کنه. 

۴. اگه آقا پسر گفتند وای چقدر ازدواجی هستی وای... وای.. اصلا توجه نکنید استاندارهای درست زندگیتون خیلی مهم تره به قول بچه های سایت خودت رو تو اولویت بزار تا همسرت شما رو مثل ملکه ببینه (البته این جمله اشتباهه چون میشه غرور و بحث با بچه های سایت در حوصله ام نمی گنجه و جمله درست همون کار روی معیارهای انسانی و جهانی ای که تو ٢ دنیا بدرد بخوره). 

و 👈 بسیار مهم 👈 زاپاس عشقی کسی نباشید. 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان