2777
2789
عنوان

جای من باشید چکار میکنید

100 بازدید | 9 پست

طلارو میدید؟

شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم ثبت‌نام مسکن ملی کردیم به اسم من هست آورده سومیم میشه ک باید بدیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن با اینکه پول به گفته خودش قرض کرده بود تا چندماه تو حساب بود تا وام جور بشه حالا هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپرسه میدن یانه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر داره نه ولی اگر نداره بفروش 

منم می‌خوام همین کارو کنم

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
چرا برای چی فروختی 

یه واحد آپارتمان خریدیم  واسه سرمایه،الان طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم تو اون واحد آپارتمان نیستیم،خودشم ماشینشو فروخت و وام گرفتیم...

ولی الان میخواد واحد آپارتمانو بفروشه که تنها سرمایه مونه ...

میخواد طبقه بالای خونه عمومو برامون بنا کنه منظورم بازسازی واینا کنه و تا ابد با خونواده شوهرم زندگی کنیم دارم میمیرم از ناراحتی