2777
2789
عنوان

خط سیاه عمودی روی ناخن شصت پا

2495 بازدید | 16 پست

سلام خانوما پسرم ۳ سالشه.یکی دوساله که یهو ی خط عمودی سیاه افتاده روی پاش و با ناخنش رشد میکنه.نه رنگ و نه سایز و شکلش تغییری نمیکنه چکاپ ازش گرفتم همه چیش اوکی بود

امشب ب سرم زد تو نت بخونم ک دلیل این خط چیه.چیزای وحشتناکی خوندم.عکسشو میذارم توروخدا هر تجربه اب دارین بگین

حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا نت و نخون فقط چرت و پرت نوشته پسر من یه لکه رو بدنش از بچگی داشت هیچی نیست

پسر منم دقیقا بعد ۴۰ روزگی ی لکه کبود روی شکمش افتاده ک اونم هیچ تغبیر شکل و اندازه ای نداده .چون چکاپشم خوب بود دکتر گفت چیزی نیست ولی لک روی ناخنش😭😭😭

پسر منم دقیقا بعد ۴۰ روزگی ی لکه کبود روی شکمش افتاده ک اونم هیچ تغبیر شکل و اندازه ای نداده .چون چک ...

من انقدر استرس داشتم هیچی نیست بخدا حالت و میفهمم اصلا درگیرش نشو هیچی نیست بهت قول میدم

نیست عزیز دلم

من خیلی استرس داشتم برای لکه رو بدن بچم  از چند ماهگی به دکترش گفتم گفت هیچی نیست الان چهار سالشه خدارو هزارمرتبه شکر  ماشالله سلامت 

الکی خودت و درگیر نکن