2777
2789

تومرحله بنایی هستیم متری برامون انجام میدن میخام بدونم کاره متری چای وعصرونه اینا باماس یاهمه چی باخودشونه اخه مثل کندراته دیگه. جوشکاری متری بود همش باخودش بود امااین هردفعه یه چیزمیخاد نمیدونم به عهده ماس یانه کسی تجربه داره دراین موارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای و قند باشماس .

من ک خودم اختیاری برای همه کاسب ها خوراکی میارم چون میدونم کارشون سخت و خسته کننده اس .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

معمولا با اوستا کارا هست، ولی خب ما می‌دادیم حتی ناهارم می‌دادیم گاهی چون دوست داشتیم زود تموم شه بستگی به طیرکردنذخودتونددارهذاز اول 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
معمولا با اوستا کارا هست، ولی خب ما می‌دادیم حتی ناهارم می‌دادیم گاهی چون دوست داشتیم زود تموم شه بس ...

اخه این چ بدی چ ندی همونه تاثیری روی سرعت کارش نداره

بهشون بگو من کار متری دادم، هیچ هزینه ای را نباید من پرداخت کنم، بهش بگو این قانون کار متریه 

شوهرم میگه باماس هرچی میگم ندیدم تاحالا. بچه کوچیک دارم واقعاسختمه متری دادیم ک این هزینه ها حذف بشن