سوال اولم شما تو بارداری شده چندتا تست داده باشین منفی بیاد؟ من بعد پنج روز دوتا زدم یکی شب یکی صبح ناشتا منفی پر رنگ بودن الان ده روز میشه عقب انداختم صبح هم میخوام باز یه تست بزنم هر چی هم بگین خوردم حتی علاعم پری رو ندارم فقط کمر درد شدید ، من برم دکتر عمومی آمپول میده پری شم یا میفرستتم آزمایش خون؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره یه مثبت یه منفی باز یه مثبت یه منفی یادش بخیر شوهرم گفت مثبت در منفی مثبت😂😂
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
خب اینا تا چند ساعت جلو چشمم بودن همون جوری منفی بود شما اونوقت باردار بودی؟
اره باردار بودم.
خب فردا برو ازمایش بده مطمئن بشی بعد برو دکتر
تازه من منتظر نشدم عقب بندازم. یک هفته بعد اقدام سریع بی بی زدم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اگمیخوای پریود شی و باردار نباشی ۵ روز هر روز صبح یه جوشونده آویشن با نبات غلیظ درست کن و بخور روزی دو لیوانم بخوری اشکال نداره هم سقط میکه هم قاعده آوره قوی
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕