2777
2789

پسرم ۱۱ماهشه خیلی فضولی می‌کنه همه چی رو بهم میریزه غذا که بهش میدم دورو برشم کثیف می‌کنه کلا اخلاقم جوری دورو برم یکم کثیف یا نامرتب باشه عصبی میشم دست خودم نیست 

یه چند روزه یه روز در میان میفرستمش خونه مادر شوهرم یه خواهر شوهرم دارم ۱۶سالشه خیلی با پسرم خوبه همش باهاش بازی می‌کنه بهش غذا میده لباس براش عوض می‌کنه دورش میده پسرمم خوشش میاد همش دورش میده 

ظهر که میفرستمش آخر شب میاد چون کسی نیست که بیادش شوهرمم مغازه داره دیر وقت می‌بنده باید آخر شب بریم دنبالش این دو شبم می‌خواستیم بریم بیارمش که خواب بود نیاوردم خوابش بهم می‌ریخت تا صبح نمیخوابید بعد 

شبم خیلی دلم براش تنگ شد گریم می‌گرفت همش 

نمی‌دونم کارم خیلی اشتباه که میفرستمش اون جا؟ البته مطمعنم اون جا بیشتر بهش خوش میگذره و بیشتر بهش میرسن

خونه که هست همش بهانه میگیره اون جا دورش شلوغه 

خیلی مامان بدیم که این کارو میکنم 🥺🥺🥺

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودت رو نمیخوره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچع یازده ماهه چی از فضولی کردن میفهمه؟ اولا اسمش فضولی نیس،کنجکاویع.درضمن بچس‌.فرار نیس بچع ازهمون اول خدادادی با تربیت باشه.تو باس تربیتش کنی.اگ نمیتونستی و شرایط بجه تربیت کردن نداشتی،نمی اوردی بچه.ولی حالا ک اوردی  باید درست تربیت کنی و براش وقت بذاری

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

همه بچه ها همینن

ولی من بچم دوس ندارم شب جای دیگه باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیزم اگه بچه زیاد جایی غیر از خونه خودتون بمونه دوتربیته میشه و بعدا خودتون خیلی اذیت میشین

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

ازه عزیزم مامان بدی هستی

چون دلبستگی ناایمن در کودک ایجاد میکنی.

و این اثراتش همیشگی خواهد بود.

بچه همینه 

مگه نیمدونستین؟

برای کارای خونه کمکی بیارید

یا ساعتی از خانواده شوهر کمک بگیرید

ولی اینکه بچه ندونه کی مادرشه!!! خیلی بده

💕

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن عزت نفست آسیب میبینه تقریبا همه مامانا از بچه هاشون یه بارو خسته شدن اشکال نداره ولی شما نیاز به تفریح سرگرمی و استراحت داری

توصیه خواهرانم بهت اینه که مادر تمام وقت نباشی به خودت و علایقت اهمیت بده

بچه رو هم نفرستی اونجا بهتره دو تربیته میشه

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی؟ بچه اونجا داره بهش خوش میگذره بزار راحت بازیشو بکنه، شماهم به جای ناراحتی به خودت برس و این مدتی که میره اونجا به خودت برس، بزار خودتم خوشحال باشی، عمه و مادربزرگ کمتر از خودت به بچه نمیرسن، خیالت راحت

کارت خوب نیست بعدها پشیمون میشی خودت هم با بچه برو خونه مادرشوهرت جلو چشمت باشه لااقل

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

هنوز یک سالش نشده خسته شدی. 

مطمئن بودی انرژیشو داری؟ 

درک میکنم که سخته و افتضاحه کلا بچه دور و برت باشه انگار رو عصابت گوشت‌کوب میکوبه، ولی خب بالاخره مادر باید انرژی رو داشته باشه. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش