2777
2789

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😐🤣

یهو کم میارم میبینم از زمین و اسمون داره برام میباره

بعدش منم هیچکار از دستم بر نمیاد

میزنم زیر خنده و فحش میدم به دنیا😐🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

منم امشب خودم‌ با زیر دستام حتی مقایسه کردم تو این جند سال گریم گرفت بعد از شدت ناراحتی زدم زیر خنده 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

اره اصولا موقع تعریف بدبختی هام برای بقیه خنده ام میگره با نیش باز میگیم اره فلان بلا سرم اومد دهنم سرویس شد 

همه هم فک میکنن اسکولم

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
اره اصولا موقع تعریف بدبختی هام برای بقیه خنده ام میگره با نیش باز میگیم اره فلان بلا سرم اومد دهنم ...

منم همه بک میکننن چقدر خوش گذشته میدونی ما نمیتونیم دیگرانم ناراحت کنیم همیشه بمن مبگن تو جقد خوشحالی درصورتیکه از تو دارم میترکم

منم همه بک میکننن چقدر خوش گذشته میدونی ما نمیتونیم دیگرانم ناراحت کنیم همیشه بمن مبگن تو جقد خوشحال ...

دقیقا من حتی به خودم اجازه نمیدم با حال بدم 

حال خوش کسی رو بهم بزنم 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"