2777
2789

پسرم تازه رفته تو نه ماه امروز پوشکش رو عوض کردم نصف پی پی ش سیاه بود نگران شدم بردمش دکتر حالا دکتر گفت اگه فردا وپس فردا اینطور بود آزمایش براش نوشته کسی بچه ش اینجور بوده قطره آهن ایپوزوفر آبی میخوره تاحالا پی پی ش ابنطور نبوده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای اهن دار نخورده مثل عدس

نه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
طوری نیست  برای دکتر عجله نکن  اگه دوباره یا سه باره تکرار شد برو

امروز ترسیدم بردمش 

از قطره اهنش نیس یه وقت

نمیدونم اخه من دوماهه همین قطره رو بهش میدم بعدش چرا نصفش سیاه بود بقیه ش رنگش عادی بود 

نمیدونم اخه من دوماهه همین قطره رو بهش میدم بعدش چرا نصفش سیاه بود بقیه ش رنگش عادی بود 

گاهی اوقات پیش میاد نگرانی نداره اگه اول پی پی اش بوده و یکی دو روز قبل هم دفع نداشته نگران نباش  ممکنه از اون هم باشه

گاهی اوقات پیش میاد نگرانی نداره اگه اول پی پی اش بوده و یکی دو روز قبل هم دفع نداشته نگران نباش &nb ...

ممنون که وقت گذاشتین 

دقیقا برا بچه منم خمینه مثلاسرماخورد ندادم بهش روز۳ تا نصف سیاه بود وروز بعد کلا قهوه ای ، به مقدار اهن بستگی داره همین سه روز قطره شو نده میبینی

..........