2777
2789
عنوان

بچها میشه بیاین😔

171 بازدید | 10 پست

چند وقت پیش یه تاپیک گذاشتم ب اسم خدایا ت بساز ت بسازی قشنگتره 

از اون وقت تاالانکه دوماه گذشته ب خودش قسم لحظع ای نبوده التماسش نکنم این دوماه هروز زجه زدم خاهش کردم التماس کردم ولی هیچی ب هیجی شرایطم بدتر شد ک بهتر نشد تو اوج جوونیم داریم سنگین ترین شکستا میخورم الان اصلا شک دارم وجود داره نداره برا منکه وجود نداشت

زندگی هم روز داره هم شب ،میدونم شرایط سختی رو داری تحمل میکنی ولی شاید بعدا بفهمی ک اون شرایط سخت رو باید تحمل میکردی تا ب روز و اتفاقای قشنگ تر برسی گنگ بود اما خودم شخصا چندین بار تجربه اش کردم 

خیلی ادمه مذهبیی نیستم ولی هیچ وقت هم منکر وجودش نشدم 

حق داری درست میشه شاید دیر ولی بالاخره درست میشه🙂

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم شماره موبایل و تهدیدای همون دعانویسی که اینجا معرفی کرده بودن رای دادگاه نشون دادم شخصی که معرف کرده بود که اینجا بود محکوم شد به کلاشی .. حالا پست بعد عکس واریزی هام میدم

اینم واریزی هام خلاصه خیلییی دوست دارم یه پست ازم بذاری صحبت کنی بتونم شکایت کنم ازت همونحور که ریحانه پورداداشی همینجا از طریق ایپیش با همکاری نی نی سای پیدا کردیم 

هر حرفی زده میشه باید با سند و مدرک اثباتش کرد اللی تللی نمیشه از راه رسید به یکی گفت تو درسته دیگه نه؟ 

خلاصه جزئیات ریز پرونده هم خواستی بگو بازم بفرستم البته خیلیی دوست دارم ببینمت تو روم اینارو بگی ببینم میتونی واقعا 

من همه جوره اماده ام برای ۴۸ بریم خبرم کن