2777
2789

سلام خانوما من ۱۸سالمه دو سال پیش ازدواج کردم یه پسر ۷ماهه دارم شش ماه پیش خونواده شوهرم دعوامم کردن جلو بابام و اینا و دیگه دنبالم نیومدن بچمم ازم گرفتن مثل دیوونه ها شدم بچمو‌بهم نمیدن ببینمش و خود شوهرمم دنبالم نیومده چیکار کنم😞کمکم کنین من بچمو میخوام بخدا خودمو میکشم 

زندگیتون قابل درست شدن نیس ؟ ویژگیای بد شوهرت چیه؟ خوباش چیه ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

کی باهم آشنا شدید 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت خیلی کمه کاش با این سن خودتو درگیر چنین دغدغه های زیادی نمی‌کردی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم چه دقدر سنت کمه آخه کی ازدواج کردی کی بچه دار شدی!مشکل زندگیتون چیه من خودم طلاق گرفتم مددکارم هستم میتونم کمکت کنم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

شکایت کن ازشون

بچت سنش یجوریه که فعلا حضانتش با خودته کسی نمیتونه بگیره ازت

چطور طاقت اوردی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂