2777
2789

یه چند وقته یه کانال داخل روبیکا اومده که واقعا قیمتاش به شکل توجه آوری پایین هست الان که معلومه از مردم پول میگیره و واریز کنن مردم بعدش دیگه جوابشون و نمی‌ده یه کانال رضایت هم داره که همه اسکریناش فیکه من دختر خالم سفارش داده یه ماهه قرارع واسش بیارن هنوز که نیاوردن دیگه یارو جوابم نمی‌ده خواستم بهتون بگم ازش خرید نکنید که اصلا مغازه و جنسی در کار نیست همش دزدیده برید گزارش بزنید تا کانالش از دسترس خارج بشه اسم کانالش تینا اکسسوری هستش 

من از اینستاگرام میخرم با اینکه اپ داخلی نیست ولی همیشه واسم فرستادن و خوشبختانه تا حالا کلاه سرم نرفته. متاسفانه خیلیا هستن که رسید و رضایت فیک درست میکنن...

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
من از اینستاگرام میخرم با اینکه اپ داخلی نیست ولی همیشه واسم فرستادن و خوشبختانه تا حالا کلاه سرم نر ...

آره بابا بعضیا قابل اطمینان اما ایشون که اصلا عجیب داره دزدی می‌کنه بهش پیام دادم پرداخت درب منزل دارید گفته باید نصفشو به کارت بزنی نصف دیگش دم در خونه پرداخت کن شما فک کن دیگه خیلی واضح داشت نشون میداد دنبال پوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://rubika.ir/joinc/CDEEDHFH0WFWEYIDGBLCAYMKZGVSWBFT

این کانال از من کلاهبرداری کرد پول واریز کردم بسته ای نفرستاد برام 

اسم کانال اکسسوری پرنسس هست که همه چیش فیکه 

مراقب باشید شما گول این آدمو نخورید

واقعا جای تاسفه ایران خودش مردمو تشویق به نصب اپ های داخلی میکنه اونوقت نمیتونه ی کنترل کیفی داشته باشه متاسفم...الان روبیکا خودش ی منبع فساده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من از اینستاگرام میخرم با اینکه اپ داخلی نیست ولی همیشه واسم فرستادن و خوشبختانه تا حالا کلاه سرم نر ...

منم یه بار اینستا دو جفت خریدم، یه تای گوشواره فرستادن🐂 به جای ۴ تا دونه، یه دونه🐂🐂

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

گزارش زدم اما از این مجموعه کانال که همه چیز هم داره خودم سفارش دادم هم زود فرستاده هم جنسش خوب بوده اگه خواستید سفارش بدید

👩‍💻آیدی جهت ثبت سفارش↙️

@Masoum8593

👗لینک کانال مانتو↙️

@Manto_Antik

👗لینک کانال پوشاک و مجلسی ↙️

@Mezone_Antik

👠👜لینک کانال کیف و کفش↙️

@Kifokafsh_Antik

👫لینک کانال پوشاک بچگانه↙️

@Bachegane_Antik

💅💄🦋آرایشی و بهداشتی 

@BEAUTY_ANTIK

❣کانال رضایت مشتریای گلمون

@arezayate_moshtari

❣کانال کد مزون آنتیک 😍👇

https://rubika.ir/joinc/BEDFACFG0LVZJRWMHDHLIXGPQGIJBKAS

❣فروشگاه لوازم خانگی آنتیک ♨️🏆

@Khanegi_Antik

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...