2777
2789
عنوان

خواهرم یک ماهه که از خونه فرار کرده

2362 بازدید | 52 پست

آخرین بار دو هفته پیش همسایه ها دیدن که با یه پسره رفته خونه و در بسته بوده برگشته(زمانی که میدونسته کسی خونه نیست  رفته)بعد از اون هیچ خبری ازش نیست,چیکار کنیم،پلیسم هیچ کاری نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم 

خونه پسره رفته ؟ 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
بنظرم اگه دوستتون داشت میموند

ربطی نداره گاهی اغفالشون میکنن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

وای خدا کمکش کنه 

تو این زمونه خراب که به بچه هاهم رحم ندارن معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن 😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دو ماه دیگه میشه ۱۷

بچس 

عکسشو بعنوان گمشده پخش کنید

توجه کن گمشده

دو ماه دیگه میشه ۱۷

سنی هم نداره ☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻