2777
2789
عنوان

عکس بارداری کیا گرفتن ؟

141 بازدید | 5 پست

سلام سلام 

دوستان کسی عکس بارداری گرفته لطفا تجربه تون را بگید

چه ماهی باید برم

اتلیه خوب تهران معرفی کنید

قبلش ارایشگاه رفتید؟

میکاپ  برای بچه ضرر نداره؟(چون تو طول بارداری از لوازم ارایش استفاده نکردم)

❤️

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

من رفته بودم، یه بار میکاپ چیزی نمیشه. 

اون موقع رفتم که بعدا حسرتش به دلم نمونه ولی الان هیچ حسی به اون عکسا ندارم یعنی اگه نرفته بودمم اوکی بود 

تو اینستا بزن اتلیه هارو پیدا کن هرکدوم تمشون رو پسندیدی برو

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
من رفته بودم، یه بار میکاپ چیزی نمیشه.  اون موقع رفتم که بعدا حسرتش به دلم نمونه ولی الان هیچ ...

خسته کننده نبود؟ یعنی زیاد طول نمیکشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم، یه بار میکاپ چیزی نمیشه.  اون موقع رفتم که بعدا حسرتش به دلم نمونه ولی الان هیچ ...

تو اینستا چندتا پیدا کردم ولی خوشم نیومد باز باید بگردم

اگه پیج خوب سراغ دارید بفرست برام ممنون

خسته کننده نبود؟ یعنی زیاد طول نمیکشه؟

نه زیاد طول نمیکشه بستگی به اتلیه ای که میری داره 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....