2777
2789

نه هر تایمی میتونی شروع کنی،برای چه مشکلی میخوری؟بارداری ؟

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

تنبلی دارم میخوام اقدام کنم به بارداری، مارولین میخوردم تازه تموم شده باید پری  بشم اولین بار میخوام اقدام کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تخمک گذاری اگه بخایم استفاده کنیم همون روز تخمک گذاری کافیه؟؟من مشول تخمک گذاری وارم یعنی ازادنمیشن باوجود فولیکول بالغ  تاثیر داره این؟

تنبلی دارم میخوام اقدام کنم به بارداری، مارولین میخوردم تازه تموم شده باید پری  بشم اولین ...

من قبل ازدواجم میخوردم اتفاقا پریودو منظم میکنه شنیدم خیلیا با این قرص باردار شدن،من خودم اوابوست شروع کردم انشالله باردار میشی،اینوفولیک هم خوبه برای تنبلی

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
برای تخمک گذاری اگه بخایم استفاده کنیم همون روز تخمک گذاری کافیه؟؟من مشول تخمک گذاری وارم یعنی ازادن ...

نه گلم باید از قبلش بخوری شاید نیاز باشه چند دوره بخوری،دکترای ایرانی خوبیش اینه فولیکول بالغ میگن اینجایی که من هستم نمیگن🙄

برای تخمک گذاری اگه بخایم استفاده کنیم همون روز تخمک گذاری کافیه؟؟من مشول تخمک گذاری وارم یعنی ازادن ...

کلا برای بعضیا چند ماه مصرف کنی جواب میگیری،حالا شروع کن خوردن شایدم با ی بسته جواب بگیری پناه بر خدا  عسل سیاهدونه هم قبل هروعده بخور

من قبل ازدواجم میخوردم اتفاقا پریودو منظم میکنه شنیدم خیلیا با این قرص باردار شدن،من خودم اوابوست شر ...

الان شما باردار شدی یا اقدامی؟؟؟اگر شدی از کدوم نتیجه گرفتی  لعنت به تنبلی

کلا برای بعضیا چند ماه مصرف کنی جواب میگیری،حالا شروع کن خوردن شایدم با ی بسته جواب بگیری پناه بر خد ...

سیاه دونه روآسیاب کردم هرموقع مصرف میکنم حالت تهوع میگیرم

الان شما باردار شدی یا اقدامی؟؟؟اگر شدی از کدوم نتیجه گرفتی  لعنت به تنبلی

هنوز نتیجه نگرفتم چون دیگه قرص نمیخوردم تایکماه پیش که اوابوست و اینوفولیک شروع کردم،اینوفولیکم تموم شد نگرفتم ولی اوابوست هنوز دارم 

سیاه دونه روآسیاب کردم هرموقع مصرف میکنم حالت تهوع میگیرم

سیاهدونه رو همونموقع مصرف اسیاب کن چون سمی میشه

هنوز نتیجه نگرفتم چون دیگه قرص نمیخوردم تایکماه پیش که اوابوست و اینوفولیک شروع کردم،اینوفولیکم تموم ...

عزیزم ان شااااااءالله همین ماه نتیجه بگیری   🌹🙏ممنونم بابت راهنماییت

هنوز نتیجه نگرفتم چون دیگه قرص نمیخوردم تایکماه پیش که اوابوست و اینوفولیک شروع کردم،اینوفولیکم تموم ...

ان شاالله خدا قسمتت میکنه بچه سالم و صالح .. منم ۶ سال نازایی کشیدم بخاطر تنبلی تخمدان شدید 😔 . هر ماه از بی بی چک استفاده می‌کردم خیلی دوران بدی بود ... توی تاپیک آخر صفحه دو کامل گفتم چیکار کردم باردار شدم بخون حتما به دردت میخوره .

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیزم ان شااااااءالله همین ماه نتیجه بگیری   🌹🙏ممنونم بابت راهنماییت

انشالله همچنین عزیزم اصلا نمیدونم فولیکول بالغ دارم یا نه انشالله که دامن تو هم سبز بشه

عزیزم ان شااااااءالله همین ماه نتیجه بگیری   🌹🙏ممنونم بابت راهنماییت

بخون گلم بالا فرستادم  ❤️👆

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡