2777
2789
عنوان

کمک😔💔

269 بازدید | 24 پست

اینقدر لاغرم که کلا اعتماد بنفسم از بین رفته همیشه سعی میکنم خیلی غذا بخورم که چاق شم ولی نمیتونم تنها آرزوم چاقی و چاق موندنه کمکم کنید لطفاً بهم بگید که باید چیکار کنم چاق شم متاسفانه وضعیتم جوریه که نمیتونم برم دکتر تغذیه چی بخورم که چاق و شم و بعد قطع دوباره لاغر نشم واقعا دوست ندارم تو آیینه خودمو نگاه کنم قدم خیلی بلنده ولی در عوض خیلی لاغرم😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرلاک روزی ۲ کاسه

هر روز سیب زمینی ابپز

کم کم برنج بیشتر بخور

غذاهای پر کالری

تعداد وعده های غذایی بیشتر

چند کیلویی

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
آخه اگه خیلیم لاغر باشی قشنگ نیست متوسط باشی خوبه

خیلیم قشنگی،دست تو بدن خودت نبر چاقی یا لاغری یهویی همش عوارض ،بیشتر رو ذهنت کار کن به خودت بگو من حتما چاق میشم،هرچی دیدی ناراحت باشی یه گرم نمیشینه تو بدنت

خیلی قشنگی که لاغر و قد بلند هرچی بپوشی بهت میاد خیلی شیکه 

آخه اگه خیلیم لاغر مردنی باشی اصلا خوشگل نیست اون مقاله فیلمه که لاغر و قد بلنده جذابه پیش ما اصلا جذاب نیست