2777
2789
عنوان

عمل بینی بدون تامپون

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 21 پست
منظورم خون خشک شده هستش وگرنه خونابه نهایت یک هفته بیاد

همین الانم میتونم نفس بکشم ولی خیلی سنگین 

جوری که نفس کم میارم 

بعد یه مدت راه تنفسم باز میشه دوباره بسته میشه 

میخوام خودم و عادت بدم فقط از بینی نفس بکشم ولی میترسم یه اتفاقی برا بینیم بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم میتونم نفس بکشم ولی خیلی سنگین  جوری که نفس کم میارم  بعد یه مدت راه تنفسم با ...

این کارو نکن!!!!

هفته اول فقط با دهان

به خاطر گرفتگی بینیت به بچه ها و بافت داخل بینیت فشار میرسه از راه بینی وقتی حس کیپ داری!!

اللهم صل علی محمد وآل محمد
همین الانم میتونم نفس بکشم ولی خیلی سنگین  جوری که نفس کم میارم  بعد یه مدت راه تنفسم با ...

مال منم یک ماه گذشته همینه تقریبا اگر دکتر با دستگاه بینیم رو خالی میکرد اوکی میشد ولی باز بعد چندساعت همونه گفتن تا دوماه طول میکشه مال من انحراف شدید بود البته

من بدون تامپون بودم   احساس میکردم داخل دماغم متورمه  انگار از تو باد کرده بود یکم ...

سلام عزیزم منم دوست دارم بینیمو عمل کنم ولی واقعا از تنفس با دهان و با تامپون داخل بینی میترسم ، شنیدم بعضی دکترها سیلیکون میذارن داخل بینی برای تنفس ، شما هم که گفتید تامپون ندارید و از اون سیلیکون هاست میشه بگید تنفستون بلافاصله بعد عمل چطوری بود و تا چن روز باید تو بینیتون باشه ؟

سلام عزیزم منم دوست دارم بینیمو عمل کنم ولی واقعا از تنفس با دهان و با تامپون داخل بینی میترسم ، شنی ...

دوست عزیز داخل دماغ من هیچ چیزی نذاشته بودن 

من نگفتم سیلیکون گذاشتن، فقط بالای دماغم پانسمان داشت 

یه چیز پلاستیکی سفید بود اسمش نمیدونم چیه،ولی داخل دماغم اصلا چیزی نداشت حتی یادمه دکتر میگفت مرتب با گوش پاک کن داخل دماغتو تمیز کن.

نفسم بعد عمل هیچ مشکلی نداشت تنگی نفس نداشتم فقط یه احساسی مثل اینکه باد کنه اون حالتی بود یکم تا ورم داخلش بخابه سنگین بود یکم نفسم