2777
2789
عنوان

یه دیقه بیاین لطفا

55 بازدید | 6 پست

سلام خانوما دختر من دو سال و نیمه هیست کامل حرف میزنه همه چیزم میفهمه باهوشه منتها دستشویی شو نمیگه هر کاری میکنم الان 5 روزه پوشکش نمیکنم  حتی یبارم جیششو نگفته تشویق هم میکنم میبرم دسشویی جیش بکنه میگم فرشته ها برات شکلات آوردن  تا بلکه تشویق بشه یکی دوبار میگم جیش داری میگه ن و بد میبینم جیش میکنه گاهیم بزور میبرمش دسشویی گریه میکنه 

لطفا راهنماییم کنید  چیکار کنم از تجربه هاتون بگید

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ب مرور یاد میگیره میگه...فقط وقتی تو لباسش جیش کرد بگو ازش ناراحتی و....ولی کتک هرگز من تازه امسال پسرم ۳سالو ۳ماهش شد دیگه بعد ۳ماه تلاش تونستم پوشکشو بگیرم‌.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
هیچی زوده براش ولش کن چند ماه دیگه امتحان کن  من سر اولی چقدر حرص خوردم تا گفت دومی نزدیک سه س ...

اآخه اطرافیان کلافم کردن از طرفی 

از یه طرفم این سومین باره دارم تلاش می‌کنم برا از پوشک گرفتنش

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
اآخه اطرافیان کلافم کردن از طرفی  از یه طرفم این سومین باره دارم تلاش می‌کنم برا از پوشک گرفتن ...

میدونم 

منم سر اولی انقدر فشار اوردن اخر هم خودم عصبی شدم هم بچه پروسه واقعا طولانی شد 

اما دومی ریلکس هر کی گفت گفتم زوده عجله ای نیست انقدر راحت و خوب گرفتم 

فعلا امضا ندارم