sho_suho مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 527 عنوان توقف رشد یا کند شدن رشد در مراقبت ۱۵ ماهگی 110 بازدید | 6 پست برای بچه شما پیش اومده؟ چیکار کردین؟ واقعا چرا؟! 1402/05/25 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sana_7 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 955 قد بود یا وزن؟ یا دور سر؟ من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
sho_suho مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 527 قد بود یا وزن؟ یا دور سر؟ گفتن قد ولی وزنشم بنظرم خوب نیست وزن تولد ۳و ۱۰۰ بود الن شده۹و۳۰۰,۴۰۰ واقعا چرا؟!
sana_7 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 955 گفتن قد ولی وزنشم بنظرم خوب نیست وزن تولد ۳و ۱۰۰ بود الن شده۹و۳۰۰,۴۰۰ وزن بچهها، چون فعالیت دارن، از یک سالگی به بعد روندش کندتر میشه؟قد خودت و همسرت چطوره؟یه چند وقت بعد مجدد ببرش ، نگفتن باز بری؟قدش چند بود؟ من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
sho_suho مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 527 وزن بچهها، چون فعالیت دارن، از یک سالگی به بعد روندش کندتر میشه؟ قد خودت و همسرت چطوره؟ یه چند وق ... ۷۲,۳ قد خودمون خوبه من ۱۶۴,اون۱۸۴ واقعا چرا؟!
sana_7 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 955 ۷۲,۳ قد خودمون خوبه من ۱۶۴,اون۱۸۴ ۷۲ ، ۷۳، نه خیلی خوبه و نه خیلی بداگه کارتش رو هم نگاه کنی، میبینی که رو خط نارنجی هست نمودار رشدشبر اساس نمودار رشدش میگیم یکی روند رشدش نزولی هست یا متوقف شده یا کندهنمودار قد، وزن و... رو چک کنید توی کارت مراقبتش من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13268 توقف رشد قد بچه تون چیشد بهتر شد چیکار کردید؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....