نماهنگ۲ مدیر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 عنوان خانما ی تومن چند گرم میگو جنوب میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست من ب ی اشنا گفتم برام میگو جنوب بفرسته..پاک نکرده ریخته تو زیپ کیپ کوچیکا..بنظرتون چند تا زیپ کیپ کوچیک میشه ی تومن؟؟میخوام ببینم باندازه واسم فرستاده چون مجدد میخوام سفارش بدم 1402/05/25 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11472 من از بوشهر برام فرستادن همین بوشهر کیلو ۳۵۰هس متوسط وبهترین میگو فقط برا بوشهره
نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 همین بوشهر کیلو ۳۵۰هس متوسط وبهترین میگو فقط برا بوشهره ممنونم عزیزم
نمنمکم عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 8368 ماهی صبور هم میاد؟پارسال هرچی گشتم نبود البته بهبهان نه گناوه اره هست
نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 همین بوشهر کیلو ۳۵۰هس متوسط وبهترین میگو فقط برا بوشهره عزیز ی سوال دیگ..من میگو رو از بوشهر فرستادن برام تا کرمانشاه..بعد دیروز خیلی بو میداد گذاشتم فریزر باز امروز در یخچال و باز میکنم بو میده خیلی ..میگم طبیعیه یا خراب شده بودن؟
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11472 عزیز ی سوال دیگ..من میگو رو از بوشهر فرستادن برام تا کرمانشاه..بعد دیروز خیلی بو میداد گذاشتم فریزر ... خودش میگو بو میده
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 خودش میگو بو میده میگوی تازه بونمیده بره فریزر که دیگه اصلاااااا من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11472 میگوی تازه بونمیده بره فریزر که دیگه اصلاااااا خودش یه بویی داره ک وقتی پاکش میکنی هرچی دستتو میشوری بوش هس😐عزیزم بچه بوشهرم وخوراکمون میگو وماهی
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 خودش یه بویی داره ک وقتی پاکش میکنی هرچی دستتو میشوری بوش هس😐عزیزم بچه بوشهرم وخوراکمون میگو وماهی& ... اره خب اینجوری بودمیده ولی بره فریزر دیگه بو نمیده این بنده خدا میگه فردا رفته یخچال باز کرده بود میده من خودم بچه خوزستان و بوشهرم من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘