2777
2789

سلام دوستان من سه ماهه قرص گین آپ میخورم قرص گین آپ و از سایت ترک فت خریداری کردم خیلی لاغر بودم وخیلی سخت وزن میگیرم صورتم لاغرلاغر بود کلا۴۰ کیلو بودم زورمو زدم تواین سه ماه شدم ۵۲ صورتمم پرشد ولی نه انچنانی شکمم زدم و غبغب 😔چیکار کنم این غبغب بره نمیتوونم هم قرص نخورم چون نمیخوام لاغر مردنی برگردم یکم یکم اندامم داره خوب میشه ولی غبغب و اینا ....😔

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔 قشنگیه یه دختر به باورهاشه.💜☁️️

خب توقع نداری که فقط اندامت چاق شه

صورتم همینه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که طبیعی غبغب دارم

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

اسی اون قرصارو نخور بجاش بروباشگاه مغزیجات بخور موز و سیب زمینی تخم مرغ ابپز بخور کره بادوم زمینی عسل اینجور چیزا بخوری چاق میشی منم غبغب دارم یکم یسری ماساژا هست بزن نت میاره بنظرمن اگه یکم باش غبغبت جواب میده