2777
2789
عنوان

قند بارداری

126 بازدید | 8 پست

مامانای که قند بارداری داشتن میشه بگید بچه هاتون با چه وزنی به دنیا اومدن؟شنیدم قند باعث میشه خ جنین درشت بشه،منم خودم خیییلی ورم کردم و چاق شدم الانم قند بابا رفته دکتر گف رژیم باید بگیری.از اون ور نمیخام اصن سز بشم دکترم میگ اگ بچت زیر ۳ و نیم باشه فقط طبیعی میتونی چون لگنت کوچیکه.....واقعا قند بارداری خیلی رو رشد جنین موثره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رعایت نکنی ممکنه وزنش بره بالا ولی رعایت کنی مشکل پیش نمیاد

رژیم گرفتم ،دکتر گف بدون رژیم انسولین بزن ولی قبول نکردم .......ضرر دگ ای هم داره جز بالا رفتن وزن؟من دختر عمم قندش بالا بود خودشم خ چاق شد ولی بچش خیییلی ریز بود فک کنم ۲۸۰۰ اینا،میخوام ببینم چقد از کسایی ک قند داشتن وزن جنینشون بالا رفته 

رژیم گرفتم ،دکتر گف بدون رژیم انسولین بزن ولی قبول نکردم .......ضرر دگ ای هم داره جز بالا رفتن وزن؟م ...

قند اگه کنترل بشه هیچ اسیبی نمیرسه نه به خودت نه به جنین وزنتونم روند طبیعی داره فقط حتما قرص یاانسولین که میده بزن قندت چنده 

قند اگه کنترل بشه هیچ اسیبی نمیرسه نه به خودت نه به جنین وزنتونم روند طبیعی داره فقط حتما قرص یاانسو ...

سطح قند خونم عددش روی ۳۵۰ بود.......دکتر گفت خیلی بالاس باید انسولین بزنی،ولی دکتر خودم یه شهر دیگه بود خیییلیم دکتر خوبیه زنگش زدم گفت با رژیمم میشه کنترل کرد نزن انسولین و.....نمیدونم والا همه میگن خیلی درشت میشه چون خودمم چاق شدم البته بیشتر ورمه،ولی دختر عمم خیلی بچش ریز شد الانم ۷ سالشه هنوز خیییلی لاغره میگ رژیم نگید لاغر میش بچت.از طرفی اصلا نمیخام خ درشت بشه که نتونم طبیعی زایمان کنم،نمیدونم چیکار کنم کلا

سطح قند خونم عددش روی ۳۵۰ بود.......دکتر گفت خیلی بالاس باید انسولین بزنی،ولی دکتر خودم یه شهر دیگه ...

فکر طبیعی وسزارینش نباش انسولینم بزن ۳۵۰ زیاده اگه نزنی خطرناکه دستگاه بگیر هرروز چک کن قندتو