ترااانه_عاشقی مدیر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 عنوان هرچه دل تنگت میخواهد بگوووو⌛ | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 94 پست ☝⌛ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه.. 1402/05/25 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 از زندگی خسته ام اما بخاطر بچه هام میجنگم 😞😞عزیزززززم میفهممت نمیدونم چرا خسته ای اما دعا کردم همین الان که همه مشکلت حل بشه ❤❤ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 این روزا منتظر یه معجزه ام مشکل بزرگی نیستا ولی دلم میخواد همین امروز درست بشه من با خیال راحت بگم آ ... ایشالا که زود زوووووووود درست میشه میای بهم میگی دیدی شششد؟؟؟ منتظر یه آخیششش غلیظ باش😇😘 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
hadis_670870 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 5190 دلم میخاد دیگ عذاب وجدان نداشته باشم دلم میخاد زندگیمو خدا ازم نگیره دلم میخاد خیییییییلی اشتباه کردم بتونم جبران کنم دلم میخاد اونقد گریه کنم نبینم یکی بخاطر من گریه میکنه دلم میخاد منم شبا اروم بخابم دلم میخاد سنگینیه دنیا وادمارو حس نکنم یا بمیرم یا خدا کمکم کنه 😢😢😢😢
soufiy عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 2557 ایشالا که زود زوووووووود درست میشه میای بهم میگی دیدی شششد؟؟؟ منتظر یه آخیششش غلیظ باش😇😘 مرسییییییی که انقدر مهربونی😍❤️
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 خداکنه باردار نباشم🥺 چراااااا؟؟؟ دوست ندارین؟؟؟😞 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ملکهدریا عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4933 کاش برام معجزه شهحالم خیلی بده خیلی کاش معجزه شه بهش برسم اون شب با خیال راحت بدون ناراحتی بخوابم بگم دیدی شد دیدی معجزه شد ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 نشستم تو مترو نرم خونه چون مهمون داریم چقدر حس بدیه ادم حوصله کسیو نداشته باشه!!! تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 53864 چقدر حس بدیه ادم حوصله کسیو نداشته باشه!!! دقیقا من دیگه رسما آدم گریز شدم |••| |••| |••| |••|
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 دلم میخاد بش برسم دوبارع بشم اون دختر شاد و سرحال.دلم میخاد بش برسم برم لباس بگیرم .غذا درست کنم.کیک ... با تمام وجودم برات دعا کرددددم که حال دلللللت اونقدر خوب بشه که تو خودت باعث خوشحالی بقیه بشییییایشالاه به زودی بیای و بگی به همههه به آرزوت رسیدیامیدوااار بااااااش تاتهش❤❤❤ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 چی بگم شهر غریبم به بچه ها میگم بیاین بریم خانه مادربزرگ. بچه ها نمیان! شش ماه یکبار ... عزیزدلمممممم حییییف من تمام آرزوم اینه مادربزرگم زنده بشه مدام پیشش باشم متاسفانه قدر همو نمیدونم وقتی دیره به داد هم میرسیم😞 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 دلم میخواد ازدواجم تو ی چشم بهم زدن جور بشه و خوشبخت بشم ایشالااااااااااااااااااااااااااااااه ایشالاااااه عزیزززززممممبخت سفیدت ایشالاااااه زود بازبشه آلهی آمین❤❤❤❤ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 خخ معنیشو میدونی مگه😁 آآره عزیزمممم...منم شمالیم😁 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
گیلمردرشتی عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 690 آآره عزیزمممم...منم شمالیم😁 عه خخ گیلکی...در ضمن من زن نیم بگم یه وقت سوءتفاهم نبه بدنساز .بخند و بخندون😁😁😉
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 کاش برام معجزه شه حالم خیلی بده خیلی کاش معجزه شه بهش برسم اون شب با خیال راحت بدون ن ... درد خیلیاتون منو یاد خودم انداختتت ...با تمام وجودم میفههمم رسیدن به عشقتون براتون آرزو هست... منم مثل شما خیلی سختی کشیدم به عشقم رسیدم تمام دعام همیشه برای عاشقا همینه خداایا همه عاشقا بهم برسن😞😞😞 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..