2777
2789
میدونی عزیزممم ما باطن خودمون رو با ظاهر بقیه مقایسه میکنیم نمیدونیم تو دل بقیه شاید دنیایی از درد ه ...

باورت میشه رفیق باز نیستم

یه دونه رفیق پسر هم ندارم

آقا هستم .به احترام کاربران نوشتم.آقاهستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد دیگ عذاب وجدان نداشته باشم دلم میخاد زندگیمو خدا ازم نگیره دلم میخاد خیییییییلی اشتباه کرد ...

الهی آممممین هر درد و مشکلی که الان تو دلته میخام ازخدا که از قلب پاکت محو بشه و جاش آسایش و آرامش بهت بده 

خدا عمر باعزت بده عزیزم تا شاهد خوشبختیت باشی دیگه اینو نگوووو

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
باورت میشه رفیق باز نیستم یه دونه رفیق پسر هم ندارم

تنهایی آدم هارو توی خودشون غرق میکنه مثل باتلاق 

همین که از تنهایی ناراحتید یعنی مبارزه

سعی کن لااقل یه دوست خوب کنارخودتون داشته باشین

با تمام وجودم برات دعا کرددددم که حال دلللللت اونقدر خوب بشه که تو خودت باعث خوشحالی بقیه بشیییی ای ...

ممنونم عزیزم حس خیلی خوبی گرفتم با پیامت..اره امیدمو از دست نمیدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ممنونم عزیزم حس خیلی خوبی گرفتم با پیامت..اره امیدمو از دست نمیدم

محککککم هستی محکمتر بااااش برای خواسته هات بجنگ 

ما فقط یه بار تو دنیا میایم👊

برگردونش :) مثل قبل باشه کسی توی زندگیش نباشه هرچند میدونم هست... اشتباه از من بود ولی دیگه عوض شد ...

ایشالاه همونی بشه که میخوای عزیزجان