2777
2789
عنوان

چرا انقد شوهراتون مهمن براتون

309 بازدید | 18 پست

وای از هر پنج تایپیک چهارتاش درباره شوهره بابا بیخیال انقد خودتونو درگیر نکنین اخه بخدا اونا اصن ب شما فکرم نمیکنن ک انقد خودتونو اذیت میکنین من مجردم وقتی با توجه ب زوج های ک دیدم خوشم اومد ب اونایی ک با احترام حرف میزنه با شوهرش و فقط ب خودش میرسه نه اینکه اونقد درباره بدی مادرشوهر و برادرشوهرو و جاری و… جلو شوهره میگه ک دیگه شورشو درمیاره بابا اونا خانوادش مگه میشه نخوادشون😂😂😂 یکم زندگی کنین اخه

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون شریک زندگی شونه شریک لحظات عمری که میکذره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلا ادمی که میشینه جلوی شوهرش و ۲۴ ساعت غر میزنه و از مادرشوهر پدرشوهر میگه ؛ در نظر شوهرش اصلا جذاب نیست

و همچنین کسی که کلا درگیر شوهره 

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):