2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

60 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم....من میخوام ابروهام رو فیبروز کنم الان سی ساله هستم...ابروهام مشکی هست و میخوام مشکی هم بزنم...فقط میخوام یکم در حد یه ردیف پهن تر بشه و پر بشه....دوست دارم خیلی طبسعی باشه...موندم کجا برم پیش کی برم کارش خوب باشه و اینکه کسانی که فیبروز زدسد یا هاشور و...الان راضی هستید؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید...ضمنا عزیزان من شیراز هستم...

مریم حمزه ای بهترینه تو ایران تو شیراز هم شعبه دارن من کاراشونو از نزدیک دیدم عالیه

آدرسش شیراز - فرهنگ شهر - رجائی - روبروی دادگستری - نبش کوچه 36 - ساختمان اداری طبیعت - بلوک A - طبقه اول - پلاک 12

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

تو سایتشون همه نمونه کار ها و اطلاعات شعبشون موجود

یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه ابروهات خوبه پیشنهادم اینه اصلا فیبروز نکن بعد یه مدت همه ابروهات ریزش پیدا میکنه و ابرو رو نابود میکنه همون اول هم کلی باید تقویتی بزنی تا بمونه رو پوستت درکل آشناهای ما اصلا راضی نیستن 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
سلام عزیزم اگه ابروهات خوبه پیشنهادم اینه اصلا فیبروز نکن بعد یه مدت همه ابروهات ریزش پیدا میکنه و ا ...

منم خیلی میترسم بزنم یا نه اما تبروهام یکم باریک و دمش هم کوتاه هست....درسته که میگن بعد یمدت اون حالت طبیعیش از بین میره و مث سایه یا تاتو میشه؟

شما کجا زدی؟درسته که بعد از یمدت حالت سایه میشه؟

تهرانم ،اسکندری

خودم مدرکشو دارم ولی فعلا کار نمیکنم

سایه شدنش ۸۰ در صد بستگی به پوست خودت داره اگه چرب باشه احتمالش هست پخش شه ۲۰ درصد بقیش بستگی به رنگ و پیگمنترت داره 

من پوستم چربه یذره پخش شده اما هم چنان قشنگه ، پخشش اونجور نیست که خیلی مشخص باشه ، الان ابروهام خیلی طبیعیه کسی متوجه نمیشه میکرو مگه اینکه خودم بگم

منم خیلی میترسم بزنم یا نه اما تبروهام یکم باریک و دمش هم کوتاه هست....درسته که میگن بعد یمدت اون حا ...

اگه خطوط اصولی زده نشه اره زیادنباید خطوط نزدیک هم باشن وگرنه شبیه سایه میشه وپخشی رنگ میده اگه بادستگاه تاتو برات بزنه احتمال پخشی رنگ وبقول شماشبیه سایه شدنش بیشتره حتما بعداز فیبروز موارد که گفت رودقیق رعایت کن و رنگ تیره بزن مطمئن باش تا۲سال تکون نمیخوره رو پوست معمولی اگه چرب باشه باید فشار دستش رو پوستت کم باشه خطوط بافاصله باشه رنگش حتما تیره باشه اصلا روشن نزنه مطمئنا دوام زیاد داره ولی چربی پوست هرکارکنی باعث عمر کمتر میشه مثلا اگه رو پوست معمولی ۳سال بمونه برا چرب ۶ماه کمتر اون میمونه