2777
2789
عنوان

خدایا این حق مادرم نبود 😭😭😭

894 بازدید | 50 پست

خداجونممممم چرا منو مریض کردی ‌ . آخه مادرم تو دنیا منو داره خدا خودت میدونی چجوری بعد پدرم منو بزرگ کرد . این حقش نبود . دوستان واسم دعا کنین آزمایش کورتیزول دادم با هیپوفیز مشکل دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر نگران نباش درسته مریضی سختیه ولی درمان داره من رو کلیه م بود یک طرف درگیر کرد بعد از ۴سال هنوز خوب نشدم دکترم تعجب کرد ک چرا طرف دیگه م کار نمیکنه آزمایش نوشت سی تی اسکن قرار برم طفلی خواهرم علائم منو داره حدس می‌زنم اون تو سرش باشه حتما پیگیر باش ک روز ب روز بدتر میشی 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
آنقدر نگران نباش درسته مریضی سختیه ولی درمان داره من رو کلیه م بود یک طرف درگیر کرد بعد از ۴سال هنوز ...

اجی میگم پا درد یا تن درد داشتی ؟؟؟ . من تمام تنم درد می‌کنه . چاق شدم مخصوصا صورتم و پشت گردنم