2777
2789
عنوان

خانوما کمک بچم تب شدیدتاره

132 بازدید | 22 پست

سلام دخترم وپسرم سرماخوردن وتب شدیددارن الان چهارروزه دوباربردمشون دکتراماهیچ فایده ای نداشت تبشون هریه ساعت دوباره شروع میشه خواب و خوراک ندارم شیاف استامینوفن وشربت استامینوفن وشربت پروفن واب سیب وگوشت توشیشه وگل خواصی ودمنوش آویشن جواب این تب روندادن توروخدا درمان وراه حل قطعی بدین

پاشویه کن

عفونت ندارن؟گوشو گلوشونو دکتر چک کرد عفونت نداشتن؟

سوپ .فرنی بده

والا من بچم سرما میخوره شربت سیتیریزن میدم

ولی چطور پروفن تبشونو قطع نکرده.۵ساعت یبار یک سوم وزن بچه میدی؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حواست باشه اگر پاشویه میکنیدش حتما ابش ولرم باشه وگرنه تبو لرز میکنن.به نظرم عفونت شدید گرفتن وقتی همه چیز امتحان کردید نتیجه نداده حتما ببرین بیمارستان بهشون سرم و امپول بزنن عفونت نمونه بدنشون کهنه بشه.اینجوری هم خودتون خسته میشد هم بچها عذاب میکشن و بدنشون ضعیف میشه

پاشویه کن عفونت ندارن؟گوشو گلوشونو دکتر چک کرد عفونت نداشتن؟ سوپ .فرنی بده والا من بچم سرما میخور ...

فقط گوش پسرم عفونت داشت صبح حریره بهشون دادم ومرتب دمنوش واینااما هیچ فایده نداشت اینقدر تبشون بالاست که صبح پروفن دادم یه ساعت بعدش استامینوفن ودمنوش هریه ساعت وپاشویه تاالان دوباره شیاف گذاشتم براشون

فقط گوش پسرم عفونت داشت صبح حریره بهشون دادم ومرتب دمنوش واینااما هیچ فایده نداشت اینقدر تبشون بالاس ...

من شنیدم سویه جدید کرونا اینجوربه بهتره برن بیمارستان شاید نیاز به بستری باشه