2777
2789

کم خونی ارثی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینور هستم ولی تا به حال چک نکردم میخواستم یبار چکاپ بشم

آهان برو متخصص خون احتمالا بهت میگه فولیک اسید بخور منم مینورم مجردی ی سوال دارم؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بله گلم فولیک اسید میخورم بفرمایید

شما نگران نیستی ی خواستگار بیاد به توافق برسید بعد اونم مینور باشه ؟ من خیلی نگرانم آخه ممکنه پا پس بکشن به نظرت چقد از آشنایی گذشت باید بگیم ازمایش خون بده که بفهمیم مینوره یا نه ؟ من نمیخوام قبل عقد که همه فامیل میدونن تازه بفهمه مثلا مینوره 

شما نگران نیستی ی خواستگار بیاد به توافق برسید بعد اونم مینور باشه ؟ من خیلی نگرانم آخه ممکنه پا پس ...

واقعیتش نگران نیستم🥲یعتی تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم

مینور بودن بیماری نیست عزیزم که خجالت بکشی یا نگران باشی

(: