امیلیان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 159 عنوان بوتاکس معده 157 بازدید | 8 پست سلام دوستان تاحالابوتاکس معده انجام دادین یادیدین کسی از اطرافیان انجام داده باشه لطفاهرکی هرچی میدونه بگه ممنون🌷 1402/05/25 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53825 به درد نمیخوره اصلا انجام ندین هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
امیلیان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 159 به درد نمیخوره اصلا انجام ندین چراشماکسی رودیدین انجام داده و نتیجه نگرفته؟؟؟؟
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53825 چراشماکسی رودیدین انجام داده و نتیجه نگرفته؟؟؟؟ من خودم اسلیو معده انجام دادم صفحه دارم برای همین تو اینستاگرام اینقدر میان میگن انجام دادن دوبرابر برگشته و... هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
امیلیان مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 159 من خودم اسلیو معده انجام دادم صفحه دارم برای همین تو اینستاگرام اینقدر میان میگن انجام دادن دوبرابر ... میشه لطفالینکشوبدین؟
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11875 من خودم اسلیو معده انجام دادم صفحه دارم برای همین تو اینستاگرام اینقدر میان میگن انجام دادن دوبرابر ... سلام ، من میخوام اسلیو کنم. ممکنه بفرمایید دکترتون کی بوده و آیا ازشون راضی بودین یا نه؟ اگه بیشتر از یکسال هست که عمل کردید ممکنه بفرمایید چیکار کردید که برنگشته؟ خیلی هم عذرخواهی میکنم که سوالاتم مقداری زیاد شد ، ممنون میشم راهنمایی کنید درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53825 میشه لطفالینکشوبدین؟ Sleeve_lifestyle64 این صفحه خودمه Amale.sleeve ایشون هم هستن تجربیاتشون عالیه تو صفحه شون یک پست دارن درباره بوتاکس معده هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 53825 سلام ، من میخوام اسلیو کنم. ممکنه بفرمایید دکترتون کی بوده و آیا ازشون راضی بودین یا نه؟ اگه ... سلام دکتر فرهمند از عمل راضی بودم اما انتخاب نوع عملم توسط ایشون اشتباه بوده چون من باید با توجه به عادات غذایی و ریزه خوار بودنم بای پس میشدم من ده سال پیش عمل شدم و دایم رژیم دارم رعایت نکنم وزنم میره بالا سالهاست تو یک محدوده خودمو نگه داشتم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11875 سلام دکتر فرهمند از عمل راضی بودم اما انتخاب نوع عملم توسط ایشون اشتباه بوده چون من باید با توجه به ... سپاسگزارم 🙏🏻 درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)