یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته پیلاتس چجوریه عزیزم یکم توضیح میدی؟من دوس دارم تقریبا ۶۵ کیلو بشم ینی ۲۰ کیلو کم کنم
خیلی ورزشه خوبیه هم لاغر میکنه سریع و یک جلسه برو خودت متوجه میشی نیاز به کش لپ داره تو نتم سرچ کنی میاره یادت باشه پیشه مربی خوب بری کسی که مدرک داره اما رشته ایروبیک الان مناسبت نیست یا کار با دستگاه گول نخوری
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
من خودم شخصا بدنسازی دوست ندارم جو خوبی نداره کسل کننده است ولی زومبا و ایروبیک خوبه راستی میتونی کلاس شنا هم ثبت نام کنی اونم خوب لاغر میکنه اگه تغذیه رو رعایت کنی
اتفاقا خودم ته دلم ایروبیک بود دوس ندارم حجم بگیرم و گنده بشم
تی ار ایکس هم خیلی خوبه. ایروبیک به تنهایی خوبه ولی بعدش باید قدرتی کار کنی تا اندامت شل نشه. به نظر من تی ار ایکس خیلی بهتره. من ۳ ماه رفتمخیلی سایز کم کردم.
ولی بدای اینکه وزن زیاد کم کنی باید حتما رژیم غذاییتو رعایت کنی