2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه و از این موضوع خجالت بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 47 پست

هیچوقت وابسته ب کسی نباش شاید با یکی بری نصفه راه ول کنه نیاد بعد تو از برنامت عقب می مونی، خودت برو اونجا اینقد جوش خوبه میتونی با بقیه صمیمی شی

ب لین فک کن ک میخوای خوشتیپ تر بشی😍

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته پیلاتس چجوریه عزیزم یکم توضیح میدی؟من دوس دارم تقریبا ۶۵ کیلو بشم ینی ۲۰ کیلو کم کنم

خیلی ورزشه خوبیه هم لاغر میکنه سریع و یک جلسه برو خودت متوجه میشی نیاز به کش لپ داره تو نتم سرچ کنی میاره یادت باشه پیشه مربی خوب بری کسی که مدرک داره اما رشته ایروبیک الان مناسبت نیست یا کار با دستگاه  گول نخوری 

تا تو به دادِ من رسی ، من به #خدا رسیده‌ام 🙂💔🥀
من بد فرم نیستم ولی نمیدونم چرا یجوری میشم وقتی فکر میکنم تنها برم باشگاه انقدر در و داف هستن ادم ا ...

منم همین مشکل رو دارم قدم ۱۶۳ وزنم ۷۰ دوست دارم ی ۵ کیلو کم کنم بعد برم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دور از جونت😂 ن منم زود دوست میشم 

خب پس برو 💪🏻

منم میخوام برم چند هفته دیگه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

نمیدونم هنوز ی چیزی ک بتونم بهتر لاغر کنم

من خودم شخصا بدنسازی دوست ندارم جو خوبی نداره کسل کننده است ولی زومبا و ایروبیک خوبه راستی میتونی کلاس شنا هم ثبت نام کنی اونم خوب لاغر میکنه اگه تغذیه رو رعایت کنی

رشته پیلاتس چجوریه عزیزم یکم توضیح میدی؟من دوس دارم تقریبا ۶۵ کیلو بشم ینی ۲۰ کیلو کم کنم

برای این همه وزن کم‌کردن بهتره‌که رژیم‌هم‌بگیری. باشگاه به تنهایی اونقد کم‌نمیکنی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

منم قبلا ها اینطور بودم الان اصلا برام مهم نیست خودم تنهایی میرم 

همه این مشکلات از عدم اعتماد به نفس لامصبه که خیلی از ماها درگیرشیم متاسفانه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من خودم شخصا بدنسازی دوست ندارم جو خوبی نداره کسل کننده است ولی زومبا و ایروبیک خوبه راستی میتونی کل ...

اتفاقا خودم ته دلم ایروبیک بود

دوس ندارم حجم بگیرم و گنده بشم

منم قبلا ها اینطور بودم الان اصلا برام مهم نیست خودم تنهایی میرم  همه این مشکلات از عدم اعتماد ...

واقعا اعتکاد بنفس خیلی خوبه

خیلیارو میشناسم شاید از سطح های پایین جامعه هستن ولی اعتمادبنفسشون واقعا بالاست و این خیلی خوبه

اتفاقا خودم ته دلم ایروبیک بود دوس ندارم حجم بگیرم و گنده بشم

تی ار ایکس هم خیلی خوبه. ایروبیک به تنهایی خوبه ولی بعدش باید قدرتی کار کنی تا اندامت شل نشه. به نظر من تی ار ایکس خیلی بهتره. من ۳ ماه رفتم‌خیلی سایز کم کردم. 

ولی بدای اینکه وزن زیاد کم کنی باید حتما رژیم غذاییتو رعایت کنی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن