به نظرم اینکارا نحسی میاره. بهترین کار اینه استارتر با خوندن قرآن و پخش صوت قرآن اون دعاهارو باطل کنه. و هرروز از خدا بخواد که شر اون آدم رو به خودش برگردونه یعنی هرکاری برای بقیه کرده به زندگی و جسم خودش برگرده
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
واسه ما که گرفتن کاری نکردم باهاش لعنتی تو قورمه سبزی به خوردم داد و یه بسته گوشت هم به عنوان نذری واس مامان اینام داد از قضا همونم مامانم قورمه سبزی درست کرد و با نامزدم خوردیم موقع خوردنم بحث و دعوا داشتیم بشقاب زد شکوند خونه بابام
جدا شدم
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خدا لعنت کنه اونبو ک جدایی میندازه وسط کسی انشالله خیر نمیبینه دستاش از ته قلم بشه زندگی مردمو خراب میکنن خاک تو سرای جادوگر :(
برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
آره ولی همین که فهمیدی برات دعا گرفتن باطله فقط به خدا واگذارش کن
کی گفته اگه بدونیم باطل میشه؟
ما دونستیم و نشد،هه
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)