2777
2789
عنوان

یه کنکوری که قرار بره خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
عزیزم باید خیلی وسیله ببری🤣 از پتو و لحاف گرفته تا لوازم شخصی مثل ناخن گیر و حوله و شامپو تا وسیله ...

اگه بخوام غذا درست کنم ، فقط برای خودم ایرادی نداره ؟؟

حتما باید به بقیه هم بدم ؟ نمیدونم متوجه ی منظورم شدید یا نه.غذا هم تقسیم بندی شده ست ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

عزیزم باید خیلی وسیله ببری🤣 از پتو و لحاف گرفته تا لوازم شخصی مثل ناخن گیر و حوله و شامپو تا وسیله ...

یه سوال داشتم داخل خوابگاه که شما هستید چه سایزی از چمدان رو توصیه می کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوام غذا درست کنم ، فقط برای خودم ایرادی نداره ؟؟ حتما باید به بقیه هم بدم ؟ نمیدونم متوجه ی م ...

ببین مثلا یه شب من هم اتاقی هام تصیم گرفتیم ماکارونی درست کنیم مثلا شریکی درست میکردیم یکی ماکارونیشو میداد یکی ردغن میداد یکی سویا میداد یکی رب میداد

آره میتونی برا خودت درست کنی به کسی ندی  چون همه موادش مال خودت هست

سلام وسایلی که نیاز دارین شامل جای خوابتون یعنی پتو و بالشت و تشک و وسایل شخصی شامل شامپو؛ شانه، لب ...

یه سوال داشتم ازتون زمانی که شما  چه خوابگاهی بودید خوابگاهتون خوب بود مثلا آدماش چطوری بودن من استرس اینو دارم که چه جوری میشه با اونا  خودمووفق بدم 

ببین مثلا یه شب من هم اتاقی هام تصیم گرفتیم ماکارونی درست کنیم مثلا شریکی درست میکردیم یکی ماکارونیش ...

متوجه شدم.اینطوریه خوبه.🌱

اتاق ها ۶ نفره هستن ؟ 

و اینکه حمام توی اتاقه ؟

ساعت خروج به چه شکله ؟ اگه تا ساعتی برنگردیم خوابگاه چی میشه ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

وای آره  سوال منم دقیقا هست

کم کم بریم تجربه کسب میکنیم

اولاش سخته ولی بعدش فکر نکنم.

فقط اونجا خودتو قاطی هر مسئله ای نکن

متوجه شدم.اینطوریه خوبه.🌱 اتاق ها ۶ نفره هستن ؟  و اینکه حمام توی اتاقه ؟ ساعت خروج به چه ش ...

ببین اتاق ها ۶ نفره هست ۱۲ نفره ماهم داشتیم  خوابگاه ها متفاوته بعضی خوابگاه ها سوییتی هستند بعضی خوابگاه ها داخل یک راه رو هستند سوییتی ها حمام هاشون داخل سوییت هستش و مشترک هست ساعت برگشت به خوابگاه ما اینطوری که زمستان ها تا قبل از ساعت ۸ونیم شب و داخل عید نهایت تا ۹ شب میتونیم بیرون باشیم و باید راس این ساعتا باید برگردیم

ببین اتاق ها ۶ نفره هست ۱۲ نفره ماهم داشتیم  خوابگاه ها متفاوته بعضی خوابگاه ها سوییتی هستند بع ...

متوجه شدم.ممنونم.

نکته ی دیگه ای هست که بخوای بهم بگی ؟

از مهرماه احتمال زیاد میرم خوابگاه...در مورد هر چیزی

ببین اتاق ها ۶ نفره هست ۱۲ نفره ماهم داشتیم  خوابگاه ها متفاوته بعضی خوابگاه ها سوییتی هستند بع ...

یه سوال میخوایم بریم بیرون زنگ میزنن به خانواده امون یا نه

سوال استارتر رو که بالا گفتن بی زحمت جواب بده

و اینکه تلویزیون دارن ؟

متوجه شدم.ممنونم. نکته ی دیگه ای هست که بخوای بهم بگی ؟ از مهرماه احتمال زیاد میرم خوابگاه...در مو ...

نکته ای که میتونم بگم همه جور قشری تو خوابگاه هست مثلا یک نفر هست که خیلی حمام میره یکی هست که اصلا بهداشتشو رعایت نمی کنه سعی کن تا میتونی با آدم هایی آشنا بشی که سلیقه هاشون با تو بیشتر جوره تا دچار مشکل نشی از جر و بحث پرهیز کن و اگر  مشکلی جدی پیش امد به سرپرست خوابگاه زنگ بزن دیگه همین انشالله خوابگاه و دانشگاهی که دوست داری بری موفق باشی

یه سوال میخوایم بریم بیرون زنگ میزنن به خانواده امون یا نه

نه بابا زنگ نمیزنن اگر بخوای بری داخل شهر نه زنگ نمیزنن ولی اگر  جایی که بخوای بری مسافت طولانی داشته باشه  فکر کنم زنگ بزنن