2777
2789

من دیگه دارم دیوانه میشم دستم درد می‌کنه قلبم درد می‌کنه انقد حرص خوردم

ای خدا مادرشوهرهرمو نابود کن یه زنه روانیه برادرزادم جهارسالشع مادرزادی دماغش مشکل داره تو دماغی حرف میزنه چون یبوست مزمن داره لاغره و ضعیفه

برگشته میگه رفتم کربلا برای برادرزاده میمون زشت مریضت دعا کرد خدا چرا سزای همچین زنی رو نمی‌ده

انقد عوضیه ک فامیلش بچه دنیا آورد تازه رفت دید اومد طفل معصوم رو مسخره می‌کنه میگه زشته نچسب حالم از بچه بهم خورد

یعنی من کپ کردم از حرفاش همش همینه 

بازم مینویسم بلاهایی ک سرم میاره

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خدا انقد این حیواون رو دوست داره روزبه روز سرحالتر جواون تر میشه خدا لعنتش کنه 

بهم زنگ میزنه مهمون داشتم برمیگرده میگه مرده ای 

هر بار زنگ میزنه یا میبینمش خنجر به قلبم میزنه واگذارش ب خدا کردم هیچ کاری باهاش نکرد خوشبخت تر شد خوش شانس تر شد 

وااا مگه داریممم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خداسزاشو بده الهی ب زندگی خانوادم هم حسودیش میشه دخالت می‌کنه ب من میگه بابات بازنشسته چرا سرکار نمیره بره کارگری زیر دست پسرم یعنی شوهرمن 

چطور یت ادم دلش میاد پشت سر کسی اینجور بگه 

اون بچه مریضه مریضیشم ایشالا که به زودی حل میشه یه شاخ شمشاد میشه....چطور دلش میاد این حرفارو بزنه.دل کسی که بچرو دوس داره بشکنه؟ 

نمیترسه خدا بذاره بدترشو تو دامنش؟ 

واقعا بعضیا بویی از ادمیت و هم دردی ک. نبردن هیچ سکوتم بلد نیشتن 

خیلی کفری شدممممم

بگو کفتار پیر ی پات لب گوره بچه ها مردمو مسخره میکنی؟؟؟ هر چند بی ادبیه ولی من رو بچه ها حساسم خودم بچه دار نمیشم عاشق همه ی بچه هام

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

عزیز چرا یه زنیکه اسکل و روانیه بی ادب و گستاخ اینقدر برات مهمه؟؟؟؟ دفعه بعد به برادرزادت یا هرکی از خونوادت توهین کرد سرسنگین شو و قاطعانه بگو لطفا ادب و  احترامتو حفظ کن 

بعد باهاش قهر نکردی سر اون حرف؟ نگفتی ما تو فامیلمون همچین ادمی نداریم احتمالا از فامیل خودتون بوده& ...

انقد بیشعور و بی‌فرهنگ و بی تربیته ک منم بی زبونم همرو تو خودم میریزم

انقد بیشعور و بی‌فرهنگ و بی تربیته ک منم بی زبونم همرو تو خودم میریزم

نذیز تو خودت دفعه دیگه به شوهرت بگو حرفی زدم جوابشو صاف میدم دیگه نمیتونم تحمل کنم....خودت بهش بگو جلو من دهن باز نکنه 

چیزیم گفت جوابشو جوری بده بیشتر بسوزه....

تو چرا برات مهمه  تو داری بهش اهمیت میدی  خدا براش مهمه که کی برای تو مهمه و توجهت سمت چ ...

خدا چرا سزاشو نمی‌ده این زنیکه باهمه کار داره همرو مسخره می‌کنه

نذیز تو خودت دفعه دیگه به شوهرت بگو حرفی زدم جوابشو صاف میدم دیگه نمیتونم تحمل کنم....خودت بهش بگو ج ...

دارم سکته میکنمممم خواهر نمیتونم جواب بدم لعنت به من ک بی زبونم