2777
2789
عنوان

خنده دار ترین اسم وفامیلی که شنیدی چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 156 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوستی داشتم دوران دبیرستان فامیلیش قانطورچیان بود یا دوست دانشگاهم اسمش تنها بود نمی دونم با چه انگیزه ای اسمش رو تنها گذاشته بودن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

اسپرم زاده😐😐یاساکی😂😂😂این چه فامیلیه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

فامیلی بروبحر شنیدم جالب بود‌.بر (خشکی!) بحر(دریا)

دو تا چیز متضاد

و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند ..                          "احمد شاملو"
یه دوستی داشتم دوران دبیرستان فامیلیش قانطورچیان بود یا دوست دانشگاهم اسمش تنها بود نمی دونم با چه ا ...

وای من نباید میخندیدم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اسپرم زاده😐😐یاساکی😂😂😂این چه فامیلیه

پشمامممممم

و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند ..                          "احمد شاملو"