2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه هات دایمی بود ؟

تهوع شدید داشتم غذا رو تو دهنم میذاشتم همش تهوع و برگردوندن سرفه هم داشتم از شدتش دکتر متخصص رفتم یه کار دیگه ام که کردم انجیر با عسل مخلوط کردم صبحا یدونه دوتا میخوردم 

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.🥀
تهوع شدید داشتم غذا رو تو دهنم میذاشتم همش تهوع و برگردوندن سرفه هم داشتم از شدتش دکتر متخصص رفتم یه ...

اشتباه ریپلای کردم

من رفلاکس شدید داشتم گاهی اوقات تک سرفه ولی تهوع اینانداشتم.. کلی دکتررفتم خوب نشدم.. اخرسرم عطاری ب ...

عزیزم علایمت چی بود؟من توی گلوم احساس خفگی دارم‌همراه با تنگی نفس.رفتم دکتر گف رفلاکس شدید داری اسید معدت زده گلوتو داغون کرده خیلی میترسم

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
عزیزم علایمت چی بود؟من توی گلوم احساس خفگی دارم‌همراه با تنگی نفس.رفتم دکتر گف رفلاکس شدید داری اسید ...

عزیزم من علائمم بیشتر این بود که قشنگ حس میکردم ی چیزی از گلوم میاد تودهنم برمیگرده و کل مری منو میسوزوند تک سرفع هم داشتم

چی مصرف کردی ک خوب شدی

رفتم دکنر متخصص گوارش  حدودا 5 ماه دارو میخوردما الان خیلیییی خوب شدم ولی گاهی باز هست قرصمم آمپرازول 4۰ و چندتا دارو دیگه