2777
2789
عنوان

میخوام رژیم بگیرم

73 بازدید | 9 پست

بچه ها میخوام رژیم بگیرم و پیاده روی کنم .ولی به محض اینکه رژیم میگیرم صورتم لاغر میشه و پر چروک مث پیرزنا بینیمم کشیدس دیگه بدتر.چیکار کنم صورتم لاغر نشه؟بدنم چاق و افتضاح شده دارم افسردگی میگیرم😭اگه راه حلی ولسه شکم و پهلوی ول شده هم دارید بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولی رژیم بگیر سرخود بگیری اینجوریه برو دکتر تغزیه برا شکمت میتونی حلقه هولاهوپ بزنی اب میکنه

نخندی بهما .هولاهوپ چیه؟شکمم جدای از بزرگیش اویزون شده اویزونیشم خوب میکنه؟

نخندی بهما .هولاهوپ چیه؟شکمم جدای از بزرگیش اویزون شده اویزونیشم خوب میکنه؟

از این حلقه ها که میچرخونن دور شکم از اون سنگین هاش بخزی خیلی خوبه یکم تمرین کن زود یاد میگیری یه جوری لاغر میکنه که انگار گن بستی

چرا هیشکی تاپیک من نمیاد کمک کنه؟باید چیکار کنم؟

فکر کنم چون اکثرا اطلاعی نداریم میترسیم اشتباه راهنمایی کنیم و قرص میترسیم برات عوارض داشته باشه

من خودم دو هفته است قند رو کم کردم و برنج یک چهارم بشقاب میخورم(یک چهارم برنج یک چهارم گوشت و نصف بشقاب سبزی) شکم و پهلو هام کوچیک شده (صورتم رو با ویتامین e نگه داشتم و هر روز کنارش مکمل ویتامین های دیگه هم استفاده میکنم)

قند یعنی حتی آب میوه های کارتنی، حتی شربت و هر چیزی که شکر داره نمیخورم کنار چای و توی خورشت شکر نمیخورم و... 

در کنارش ورزش هم روزانه نیم ساعت انجام میدم

داره خوب جواب میده خدا رو شکر

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
فکر کنم چون اکثرا اطلاعی نداریم میترسیم اشتباه راهنمایی کنیم و قرص میترسیم برات عوارض داشته باشه من ...

ویتامین ای موضعی یا خوراکی؟من قرص نمیتونم بخورم

ویتامین ای موضعی یا خوراکی؟من قرص نمیتونم بخورم

من دارم قرصش رو میخورم نمیدونم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"