2777
2789

خواهش میکنم هر کی تجربه داره بگه

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

من رفتم جواب ام ار ای بگیرم ی عالمه دانشمو رزیدتت ریختن سرم باردار بودم ام ار ای مغز جنین بود برای جوابش احتیاج به سونو بود 

شاید ۹ تا دانشجو بودن هر ۹تاشون اومدن نشستن پشت دستگاه ادم اونجا میشه عین موش ازمایشگاهی 

من که از این بابت ناراضی بودم خیلی هم شلوغه دیگ زایمانشو  نمیدونم اگخ طبیعی باشی که مطمئنن همش دانشجوها میخوام بیان بالا سرت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خواهر من اونجا تو بخش زنانِ، ماما هستش😊کلا بیمارستانش عالیه

چرا همه میگن پرسنلش خیلی اخلاقشون بده من میخام سزارین کنم میترسم .خواهش میکنم از خواهرت بپرس بگو چطوریه

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
من رفتم جواب ام ار ای بگیرم ی عالمه دانشمو رزیدتت ریختن سرم باردار بودم ام ار ای مغز جنین بود برای ج ...

چند هفته ای عزیزم کجا میخوای زایمان کنی؟

چرا همه میگن پرسنلش خیلی اخلاقشون بده من میخام سزارین کنم میترسم .خواهش میکنم از خواهرت بپرس بگو چطو ...

خواهر من ۷ ساله ک تو اون بخش داره کار میکنه.اصلا هم اینطور نیست.تمام اطرافیان اونجا میرن برای زایمان و بقیه عملها

چند هفته ای عزیزم کجا میخوای زایمان کنی؟

من متاسفانه تقرببا۳ساله سقط کردم..۲۷ هفته بودم و طبیعی بیمارستان انصاری بودم خصوصیه خوب بود رسیدگشون 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خواهر من ۷ ساله ک تو اون بخش داره کار میکنه.اصلا هم اینطور نیست.تمام اطرافیان اونجا میرن برای زایمان ...

مرسی عزیزم خودتونم اونجا زایمان کردین؟

خواهر من ۷ ساله ک تو اون بخش داره کار میکنه.اصلا هم اینطور نیست.تمام اطرافیان اونجا میرن برای زایمان ...

مسلما برخورد پرسنل با کادری ها و همکارا که خوبه با بیماره که بده کلا بیمارستان و دانشکده پزشکیه و این اصلا خوب نیست من به شخصه دوستندارم اونجارو 

مسلما برخورد پرسنل با کادری ها و همکارا که خوبه با بیماره که بده کلا بیمارستان و دانشکده پزشکیه و ای ...

😭😭😭😭میترسم خیلی اگه اخلاقشونم بد باشه بیشتر میترسم دکترم اونجا سز میکنه

😭😭😭😭میترسم خیلی اگه اخلاقشونم بد باشه بیشتر میترسم دکترم اونجا سز میکنه

عزیزم شرمنده من هواسم نبود محب یاسو باهاش اشتباه گرفتم برو تحقیق کن من زایمانم بیمارستان خصوصی بود همه میومدن همه چیو بررسی میکردن 

محب کوثر خصوصیه چطور دانشجوها اونجان؟؟

با محب یاس اشتباه گرفتم..گند ترین خاطره ی عمرم محب یاسه اسم محب اومد اصلا هواسم نبدد ببخشید

با محب یاس اشتباه گرفتم..گند ترین خاطره ی عمرم محب یاسه اسم محب اومد اصلا هواسم نبدد ببخشید

خخخخخ