2777
2789
عنوان

بیای یه لحظه خودتون بخونید

330 بازدید | 17 پست

خود خرم ‌اصرار اصرار که باید مترونیدازول و فورازولیدون که دکتر برای عفونت رودم داد بخورم و بدنم هر لحظه شوک بیشتری بهش وارد میشد 

یه احمقی گفت روز سوم عادت میکنی منم خوردم 

پنج روزم خوردم😔 

دکترمم گفت داروی عفونت همینه! روز آخر دیگه دیدم حالم خیلی خرابه و تا مرگ رفتم قطعش کردم 

در صورتی که قبل مترو و فروزولیدون نه تاری داشتم نه هیچ هیچ مشکلی نداشتم!  

به مرور یسری از عوارضش مثل گیز گیز دست و پاهام و پرش یهویی و سِری و سخت صحبت کردن رفت یعنی تو دو روز ولی این تاری چشم نمیره، خب با چشمای تارم نمیشه زندگی کرد، عروسیمم نزدیکه😔 همش شوهرم میبینه گریه میکنم و بدحالم😔 

هر دکتری هم رفتم فایده نداشت، فردا چشم پزشکی نوبت دارم پنجشنبه هم قرار برم ام آرای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نگران نباش اگه تاری دید هم باشه موقته دکتر بری انشاالله خوب میشی .منم قرص مترونیدازول بهم نمیس ...

من از جمعه قطع کردم 

عوارضاش به مرور رفت ولی تاری دید نه! 

بدنم به جوری خشک کرده بود که ببخشید یک روز کامل سرویس بهداشتی نرفتم!!!!!!!!!! 

فرداشم تا ظهر نرفتم 

چند روز طول میکشه بنظرتون که عوارضش بره

واسه سلامتیت صلوات فرستادم .ان شالله خوب میشی

ممنونم عزیزترین، همین که اطلاعی نداشتی ولی باز به تاپیکم اومدی و دعام میکتی خیلی برام با ارزش، حاجت روا بشی انشالله

من از جمعه قطع کردم  عوارضاش به مرور رفت ولی تاری دید نه!  بدنم به جوری خشک کرده بود که ...

اره لنتی منم همینطور میشم مم تاری دید نمیدونم گرفتم یا نه چون خود به خود چشام ضعیفه ولی منم دو تا دوتا میخوردم

اره لنتی منم همینطور میشم مم تاری دید نمیدونم گرفتم یا نه چون خود به خود چشام ضعیفه ولی منم دو تا دو ...

چند روز عوارضش میمونه 

منم بدنم به شدت ضعیفه، حتی دکتر گفت تمام پرزهای معدت از بین برده😔 

چند روز حدودا عوارضش میمونه؟

ممنونم عزیزترین، همین که اطلاعی نداشتی ولی باز به تاپیکم اومدی و دعام میکتی خیلی برام با ارزش، حاجت ...

فدات عزیزم . ارامش ذهنی میخام همه چی هس امکانات اما ارامش ذهن و روح ندارم هرکس یه جور گرفتار . امیدوارم همه هم ارامش داشته باسن هم اسایش و هم سلامت باشن

من تا سه روز بعد از قطع کردنش حالم بده ولی حالت تهوع تا ده روز دارم

آهان پس طبیعیییی 

من ترسیدم رفتم پیش پزشکا یکی گفت برو چشم پزشک 

یکی گفت برو ام آرای 

البته میرماااا ولی الان فعمیدم رو هر کس یسری علائماش ممکن تا یک هفته بیشتر بمونه 

من تا سه روز بعد از قطع کردنش حالم بده ولی حالت تهوع تا ده روز دارم

عزیزم قطع کن اون بی پدر! هزار تا بلا سر بدن میاره!!!! 

تا میتونی آب بخور، من اشتها اصلا ندارم ولی امروز به زور خوردم یچیزایی 

آخه رنگ و رو خیلی زرد! 

ایشالله که همین ده روز آخرین علائماش باشه برای شما 

منم زودتر خوب بشم

عزیزم قطع کن اون بی پدر! هزار تا بلا سر بدن میاره!!!!  تا میتونی آب بخور، من اشتها اصلا ندارم ...

من دفعه اولم نیست چند بار سرم اومده این سری دیگه خیلی افتضاح بود اینقدر که سرگیجه گرفتم ولی دیگه نخوردم و نخواهم خورد

من دفعه اولم نیست چند بار سرم اومده این سری دیگه خیلی افتضاح بود اینقدر که سرگیجه گرفتم ولی دیگه نخو ...

میدونی یکی بهم گفت واکنش سیستم ایمنی بدنت، داره میجنگه باهاش، با ادامش باعث میشی کم بیاره و بعد اون با مریضی های اصلی نتونه بجنگه، بابام همیشه میگه دردی که حساسیت قرص به بدن میده از خورد شدن استخواناتم بیشتر !!!!