2777
2789
عنوان

برای گودبای پارتی چی میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂  کاش میشد منم میبرد  اقا چقدر دلار مثلا

چقدر نزدیک فامیل بهتون و اینکه حداقل دو میلیون بدید دیگه بهش دلار براش بگیرید نرخ دلار کانادا ندارم حتما هم دلار کانادا بگیرید براش بهتره

یا میتونی خوراکی مثل پسته ببری  زعفرون ۵ مثقالی براش بگیر هم سبکه هم به دردش میخوره  میت ...

زعفران و پسته به دردش نمیخوره دختر هفده ساله هست دلار بیشتر به دردش میخوره بره اونور خرج کنه و لذت ببره

والاا اصلا نمیدونم هرچی کمتر بهتر😂

دوستان که میگن دلار الان یه صد دلاری کف پول آمریکاس پونصد تومن پیاده میشه ...تازه آدم روش نمیشه یه دونه اسکناس بزارن پاکت

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره خوبه اما کتاب سنگینه ممکنه نتونه ببره چون کسی که مهاجرت میکنه معمولا خیلی بار داره 

اتفاقااا خیلی فامیلا زیاد و شلوغن بنظرم وسایلش زیاد باشه نتونه ببره هرچیزیو