2777
2789
عنوان

بارداری دوم با آی وی اف

1507 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من باردارم با روش آی وی اف و هنوز البته زایمان نکردم 

میتونم سال دیگم همین موقع آی وی اف کنم با تعیین جنسیت؟؟ 

مشکلی نداره؟؟ 

کسی بوده این کارو کرده باشه؟؟ 

سال دیگه نمیدونم

ولی زنداییم با فاصله ۸سال تعیین جنسیت کرد هردو رو

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خاطر تعيين جنسيت اي وي اف كرد؟؟ 

نه هم داییم هم زنداییم مشکل داشتن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بله میتونی ولی بچه داری خیلی سخته یکم فاصله بده در ثانی بزار بدنت یکم استراحت کنه اصول فاصله ی بین د ...

نمیدونم چرا دوس دارم سختیو یدفعه بکشم و تااخر راحت باشم البته مشکل از همسرمه و میترسم از موعدش بگذره و دیگه نشه 

از لحاظ داروهاش و تخمك كشي و انتقال و ، ميبرن اتاق عمل بيهوش ميكنن؟

امپولاش منو خیلی اذیت کرد 

هرشب طی ساعت مشخص 

دیگه باسنمو حس نمیکردم ینی 

اما تخمک کشی ک رفتم بیهوشم کردن و چون با مثانه پر باید عمل شی بعد عمل نمیزاشتن تکون بخورم و من دسشویی شدید داشتم اونجا اذیت شدم دیگه مراقبتی نداشتم تا سه روز بعدش بدون بیهوشی انتقال جنین انجام دادم 

اونم اذیتی نداشت 

تنها اذیتم آمپولایی بود ک تا دوماه هرشب باید میزدم 

نمیدونم چرا دوس دارم سختیو یدفعه بکشم و تااخر راحت باشم البته مشکل از همسرمه و میترسم از موعدش بگذره ...

چون سختی رو درک مکردی اینو میگی عزیزم‌.جنین رو فریز کنین بزارین بمونه هروقت خاستین انتقال بدین.ماهم مثل شمابودیم