2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم .......

776 بازدید | 18 پست

انتظار داره هر روز باهاش برم بیرون 

عصابم نمیکشه برای یه غریبه وقت و انرژی بذارم 

شمام اینجوری هستید ؟ اصلا حوصله اشو ندارم و ته دلم راضی نیستم و خوشم نمیاد ازش . نمیدونم چیکار کنم 😕😔 کلا حوصله مردا رو ندارم . بهش گفتم حسی،ندارم بهت ، میگه به وجود میاد😣 بابا ولکن دیگه اه . شما که دوست پسر دارین چجوری حوصله اتون میکشه ، خسته نمیشین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار ببرش جای گرون خرجت کنه هر روزش میشه ماهی یبار😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

اگه خوشت نمیاد ازش از همه جا بلاکش کن اینم که بعدا به وجود میاد چرت و پرته منم یکی هی گیر داده بود میگفتم هیچ حسی بهت ندارم حوصلع رابطه ندارم هی میگفت یه فرصت بده یه فرصت شد چهار تا فرصت به جایی رسیدم که حتی صداشم میشنیدم چندشم میشد با بدبختی دکش کردم

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا
قیافه اش خوبه بوره . ولی من نه قصد ازدواج دارم ، نه رابطه اینم چسبیده به من تو این ۱۰ روز ۷ روزشو مج ...

میفهمم دقیقا خواهر منم اینجوری بود دوران مجردی هر روز انتظار بیرون رفتن داشت خیلی رو مخن اینجور آدما خب اگه نمی خوای کات کن بره 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
خوشم نمیاد خرجم کنه ، بخدا الان که اینجام بغض گلومو گرفته 😣

پس تو رابطه درستی نیستی قرار بزار ولی نرو حودش گوشی دستش میاد نمیخواییش. اگه تعارفی نیستی مستقیم بگو الان تو زندگیم رابطه نمیخوام موفق باشی خدافظ. 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.