2777
2789
عنوان

بیا اعتماد بنفستو ببر بالا😍

144 بازدید | 5 پست

یه سری تکنیک که رو خودم جواب داده واسه افزایش اعتماد بنفس براتون میزارم. منبعش هم حرف های اساتیدم و کتاب هایی هست ک خوندم:

1. جایی وارد میشی بلند سلام بده

2. به احساساتت اولویت بده، اگه چیزی ناراحتت میکنه یکاری برا رفع ناراحتی انجام بده

3.یکاری که همیشه عقب مینداختی رو شروع کن، موفقیت هرچند کوچیک تو کار دلخواهت بهت اعتماد بنفس میده

4. تا حد امکان اونطوری که دوس داری لباس بپوش و آراسته باش

5. یکار خاصی رو دنبال کن که اکثریت انجامش نمیدن مثل کتاب خوندن، یوگا کار کردن ، ساز زدن و...

6.یه کاری در جهت بهبود نا رضایتیت از خودت انجام بده مثلا اگه از پوستت ناراضی هستی یه روتین پوستی دنبال کن، اگه حس میکنی زبانت خوب نیس، پادکست انگلیسی بشین گوش بده

7 . از خودت جلوی بقیه بد نگو

8. دفتر شکرگزاری داشته باش و هرشب بخاطر سه چیز خداروشکر کن. این باعث میشه شب ها با حس مثبت بخوابی

توعم راهکاری به ذهنت رسید ، بهم یاد بده دوست خوبم❤️🌸

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ریپم کن لطفا 

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بی ربط از ارشد روانشناسی تربیتی میشه وارد فرهنگیان شد؟

یه قانون خوندم تو کارشناسی میگفت اگه بیست درصد ورودیتون دانشگاه دولتی باشی میتونی،البته شرایط طولانی داشت

ارشد همچین قانونی نداره؟

یه سوال بی ربط از ارشد روانشناسی تربیتی میشه وارد فرهنگیان شد؟ یه قانون خوندم تو کارشناسی میگفت اگه ...

فرهنگیان بیشترین جذب رو از روان تربیتی داره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خودت رو دوست داشته باش و هر دفعه رفتی جلو آینه بگو چقدر من زیبا هستم خدایا شکرت ♥️✨

دقیقا😍