2777
2789
عنوان

بچه خواهرم تازه دنیا اومده، دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 32 پست
حساسیت نشون ندین اون حتما میدونه فرق داره که میخواد ببینه بزارین ببینه  اتفاقی  که کنجاویش ...

😑😑چرا باید قسمت خصوصی ی بچه دیگه رو ببینه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
از الان بهش یاد بدین اون قسمت خصوصیه و حتی برای تورم نباید کسی ببینه و توان نباید برای کسیو ببینی و ...

همه این چیزا رو میدونه , ولی کنجکاو شده، نمیخوام بهش دروغ بگیم که بره بیرون چیزای دیگه بشنوه ، از طرفی نمیدونیم واقعا کار درست چیه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کلیپ دیدم مشاوره می‌گفت بچه های ک خیلی حس کنجکاوی دارن برا یکبار اندام جنسی بچه زیر دو سال بهش ...

به نطرم اگه نشکن بدن اون بچه یاد میگیره که اونجا جای خصوصی نیست و هر کسی ممکنه ببینتش 

اون دخترم گناه داره

لطفا اگه کسی با مشاوره ای در این زمینه صحبت کرده راهنمایی کنه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
به نطرم اگه نشکن بدن اون بچه یاد میگیره که اونجا جای خصوصی نیست و هر کسی ممکنه ببینتش  اون دخت ...

میشه بنظرم غیر مستقیم بهش نشون بدن

مثلا یکبار با فاصله پوشک عوض کنن ولی بچه هم حساس نکنن بگن بیا نگاه کن

من دختر دار شدم پسرم ۱۲ سالشه میدونستم یه روز میگه چ جوری هست همون روزهای اول یه بار مای بی بی عوض کردم گذاشتم ببینه غیر مستقیم دیگه چن ماهه اصلا نپرسیده دیگه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من دختر دار شدم پسرم ۱۲ سالشه میدونستم یه روز میگه چ جوری هست همون روزهای اول یه بار مای بی بی عوض ک ...

متاسفانه به دخترتون مدیون شدین حتما بزرگ تر شد ازش حلالیت بگیرین 

کارتون هم زیاد درست نبوده ولب خداروشکر که لیگهای کنجکاو نیست

متاسفانه به دخترتون مدیون شدین حتما بزرگ تر شد ازش حلالیت بگیرین  کارتون هم زیاد درست نبوده ول ...

به نظرم اینکه دایم نشون بدیم و عادی باشیم بده! اگه مدام نشون ندبم بچس و کنجکاو میشه اخر میره یواشکی میبینه یا از کس دیگه میخواد نشونش بده

ولی با اینکار فعلا ذهنش اروم میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من هشت سالم بود داداشم به دنیا اومد توی پوشک عوض کردن کمک میکردم ولی اصلا عین خیالم هم نبود 😆 اون بچه هم یه بار ببینه کنجکاویش تموم میشه حتما هی قایمش کردین یواشکی بردین تو اتاق خب بچه کنجکاو شده که این چیه هی قایمش میکنن. با مشاور تلفنی صحبت کنین ببینید چی درسته 

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
من هشت سالم بود داداشم به دنیا اومد توی پوشک عوض کردن کمک میکردم ولی اصلا عین خیالم هم نبود 😆 اون ب ...

شما دختر بودی و اون پسر، برای ما برعکسه

رو اندام خصوصی دختر حساسیت بیشتره 

من نشنیدم تا به حال که نوزاد پسر دنیا اومده باشه و اجازه ندن خواهربزرگترش اندامش رو ببینه

متاسفانه به دخترتون مدیون شدین حتما بزرگ تر شد ازش حلالیت بگیرین  کارتون هم زیاد درست نبوده ول ...

من میدونستم سوال می‌کنه کنجکاو میشه دیگه اون موقع ک خیلی خیلی کوچولو بود بیست روزه فکر کنم بود خیلی زود در حد یه نگاه کردن غیر مستقیم گذاشتم دید ..ن حلالیت نمیخاد خودم بهتر می‌دونم چیکار کردم چون پسزم میشناسم دیگه اصلا اصلا سوال نکرد 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
میشه بنظرم غیر مستقیم بهش نشون بدن مثلا یکبار با فاصله پوشک عوض کنن ولی بچه هم حساس نکنن بگن بیا نگ ...

آره شما و چندتا کاربر دیگه این پیشنهاد رو دادن به نظرم منطقی هست، بهش حق میدم کنجکاو بشه، ولی اصلا نمیخوایم بهش دروغی بگیم که هم اعتمادش از بین بره هم اینکه بره بیرون چیزای بدی بشنوه