2777
2789

انواع اقسام بازیگوشی بلده رنگاروبلده عدداروتا۱۰بلده بشماره میوه هاحیووناروبلده الان داشتم باخمیربازی شکل عددارویادمیدادم ۵رومیگه قلبه بعد۳باربازی کردن ۵روگفت ۲😩😩😩آیاازاین بچه چیزی درمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر کن سالم و سلامته آموزش رو بسپار به معلم ها و مربی ها معلومه چیزی ازش در میاد 💖💖💖💖

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

با بچه تمرین کن،عروسکای موردعلاقشو کنارش بذار مثلا تو کلاس درس هستین و آموزش بده.

البته زیاده روی نکن بچه از درس زده بشه.

اینم بگم هر بچه ای تو یه چیزی قوی و ممکنه توی چیزهای دیگه ضعیف باشه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بخدا بابت این چیزا ناراحت میشید و میایبد راجب بچتون اینجوری صحبت میکنید ک وای ازش چیزی درمیاد یا نه آدم دوست داره سرشو بکوبه ب دیوار

بچه با بچه متفاوته دست از مقایسه بچه هاتون و استرسی کردنشون بردارید

آدم بزرگا هم  یکی نابغه ی ریاضی میشه یکی از ریاضی چیزی حالیش نیس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !