2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این سرویس طلا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قیمتش حدود صد به بالا میشه نه فکر نکنم جواهر باشه من از نزدیک ندیدم تو توضیحاتشم چیزی ننوشته

بنظرم برو بازار انتخاب کن با کسی که میدونی سلیقش تو طلا خریدن خوبه قشنگ انتخاب کن وبنداز همشونو بعد بخر اینجوری اصلا طلا خریدن خوب نیس ....جواهر نباشه که طلای ساده بخری که خیلی بهتره چون بعد چندوقت اینارو استفاده بکنی چون جواهر نیس بدل نشون میده تو ذوق میزنه مثل شیشه می مونه...

کلا از طلاهایی که طرح گل روش داره خوشم نمیاد😂 

آی گفتی منم اصلا هرچی گل باشه تو طلا خوشم نمیاد انگار یه جوریه اینجورییم طلای درشت...حالا بعضی حواهرای سفید هس گلهای ریز زدن روشون هم جواهر بدک نیس اما اینجوری آخه

آی گفتی منم اصلا هرچی گل باشه تو طلا خوشم نمیاد انگار یه جوریه اینجورییم طلای درشت...حالا بعضی حواهر ...

من کل خونه زندگیم پر از گله اما رو جواهرات و لباس نمیپسندم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

عزیزم قیمتش حدود صد به بالا میشه نه فکر نکنم جواهر باشه من از نزدیک ندیدم تو توضیحاتشم چیزی ننوشته

من خودم سرویس عروسیمو باعجله خریدم بدک نیس اما خوشگلم نیس فقط مهمونیا وعروسی میپوشم اصلا استفاده نمیکنم چون باب دلم نیس ...تو هم چیزی بخر که واقعا دلت رو ببره اینجوری که طلا نمیخرن

قشنگه ولی من نظرم اینه ک طلا باید ب ادم بیاد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من خودم سرویس عروسیمو باعجله خریدم بدک نیس اما خوشگلم نیس فقط مهمونیا وعروسی میپوشم اصلا استفاده نمی ...

نه اگه میخواستمم بخرم حتما میرفتم طلافروشی میدیدم ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه ات عزیزم